Zaterdag zijn van start gegaan op de prachtige accommodatie van Horse Paradise Stables;

* Claudia Braxhoofden met haar knappe merrie Aretta VDL reden hun 2de L1 wedstrijd. Aretta was erg goed voorwaarts, Claudia had haar handen vol maar kon toch 2 hele mooie proeven rijden. De jury beoordeelde deze met maar liefst 5 winstpunten,  214 punten en een 1ste plaats en 197 punten en een 2de plaats.

img_0054

* Demi Kruyswijk en haar imposante ruin Hernández xavi dbi gingen voor de eerste keer van start  in de L2. Met een score van 210 en 204 punten reden zij hun droomdebuut maar liefst 5 winstpunten!

img_0055

* Debora van Osch met haar zwarte knappe ruin van Painted Black, Easy-Rider sinds kort bij ons in training. Zij gingen in de avond van start voor de eerste keer in het ZZL. De eerste proef reden zij op een paar fouten na keurig door ondanks de spanning bij beiden werd deze beoordeeld met een mooie score van 206,5 punten. De 2de proef was te rommelig met te veel fouten maar zaten ook hele mooie stukken tussen. Mooi om te zien dat zij in die paar lessen al enorme vooruitgang hebben geboekt.

img_0056

Zondag te Assendelft;

*Vanmiddag ging team Tom op pad om het laatste punt in de M2 binnen te halen. En dit is gelukt met een mooie score van 189,5 punten voor de 1ste proef mogen zij nu Z1 starten. Super goed van deze combinatie. Fenna en Tom werken er keihard voor en krijgen alle support van de eigenaren Katja en Jan Vledder

img_0057

Zondag te Velsen Zuid

* Kirsten van Soest met haar stoere ruin Ewijn hebben vandaag gestart in de L2. Ondanks dat Ewijn het vertikte om achterwaarts te gaan en dit onderdeel dus niet getoond is reden zij toch weer een winstpunt erbij en mogen zij zeker tevreden zijn.

img_0058