Afgelopen periode zijn een groot aantal leerlingen van ons succesvol op wedstrijd  geweest.

Beknopt overzicht van de behaalde resultaten afgelopen periode:

 • Nina Bontekoe onze springdochter die het toch ook heel erg leuk vindt om af en toe een dressuurwedstrijd te rijden heeft de D pony Kantjes Hilltop van haar vriendin Romy in training daar Romy erg druk met school is Nina besloot Hilltop afgelopen wedstrijd in het M1 uit te brengen. De eerste proef slopen er nog wat foutjes in maar de 2de proef herpakten zij zich en reden naar een 1ste plaats met 1955 punten.
 • Romy Ben Moussa heeft zelf Hilltop de week ervoor gestart in het L2  zonder getraind te hebben vanwege school. De eerste proef reden zij naar een mooie 1ste plaats en winst. Helaas in de tweede proef slopen er teveel programmafouten in.
 • Sterre van Keulen en haar springgefokte merrie Jukalana K zijn ZZZ startgerechtigd!! In korte tijd hebben zij de ZZL klasse succesvol doorlopen. En zij verwachten volgend jaar een veulen van de hengst Powerbank
 • Kathleen Calvert en haar mooie maar niet altijd makkelijke merrie van Ampere sinds kort in training bij ons,  hebben afgelopen wedstrijd winst gereden in het ZZL op het mooie concours te Aerdenhout
 • Laura Ginsel en haar grote met een klein hartje Gelderse ruin Luuk v Londondance hebben hun sporen bewezen in het ZZL en zijn nu volop in training voor het ZZZ. Laura heeft momenteel een operatie aan beide voeten ondergaan en zolang staat Luuk bij mij in training.  Met veel plezier train ik Luuk verder door voor Laura.
 • Charlotte van Nifterick en haar knappe soms ondeugende 4 jarige ruin Paninyo v le Formidable, zijn zeer succesvol van start gegaan in de L1. Met monsterscores van over de 200 punten per proef pakken zij bijna iedere wedstrijd de 1ste plaats.
 • Carolien van Diemen met de Gelderse merrie Mardy in eigendom van Rosa van der Leeden-Lek hebben de M1 in een zeer korte tijd succesvol doorlopen. Afgelopen weekend reden zij  hun debuut in de M2, met ruimte tot verbetering maar zeker niet ontevreden
 • Janine Stolwijk en de knappe PRE hengst Mr White Spot in eigendom van Tamara Dekker hebben de M1 vlot en met mooie scores en prijzen doorlopen. Als oefeningrondje hebben zij een aantal weken geleden M2 gestart. Deze zomer trainen zij nog even lekker door en gaan na de zomer de wedstrijden weer oppakken
 • Pamela Spee- Versluis en haar springgefokte ruin Eravin hebben hun laatste 2 wedstrijden met een 1ste plaats en 3 winstpunten per wedstrijd de M1 dik afgesloten. Binnenkort maken zij hun M2 debuut.
 • Yoella Overmeer en haar stoere springpony Vriendin hebben hun eerste scores en prijzen in de M2 bij de paarden gereden.
 • Lili Schonherr en haar nieuwe troef de knappe lieve ruin Nescio v Glamourdale zijn na pas een maand een combinatie te zijn van start gegaan in de L1 met maar liefst 3 winstpunten en een 1ste en 3de plaats, afgelopen wedstrijd zijn zij wederom in de prijzen gevallen met 2x 2de plaats en 3 dikke winstpunten.
 • Marinka de Groot en haar zelf gefokte ruin Notorious v. Hitmaker uit haar merrie † v Olivi zijn in een paar wedstrijden de L1 door gevlogen , afgelopen wedstrijd gingen zij nog voor 1 winstpunt en reden er maar liefst 3 en 2x 3de plaats.
 • Paige Heymans en haar springgefokte ruin Koenrad Vb reden afgelopen wedstrijd naar een mooie 1ste plaats en winst in de L2. Om Koen nog in alle rust te blijven opbouwen heeft zij besloten een proef te rijden
 • Riva Noordman en haar knappe maar ook pittige pony Lilo hebben de smaak met het springen en crossen flink te pakken gekregen. Al meerdere foutloze parcoursen en prijzen hebben zij in de wacht gesleept. Met dressuur gaat het de laatste tijd ook steeds beter en rijden zij mooie winstpunten.
 • Valerie Ab Reinhold en haar springgefokte merrie Kazandra is dit seizoen begonnen met wedstrijd rijden.  Niet alleen de proeven moest zij leren rijden maar ook de vertaling van het Frans naar het Nederlands. In 3 wedstrijden zijn zij door de B heen gevlogen met maar liefst 3 winstpunten per wedstrijd en alle 3 de wedstrijden in de prijzen , top 3 gevallen. Nu lekker genieten van de zomervakantie en na de vakantie hun L1 debuut.
 • Lily Hagoort de 12 jarige dochter van Valerie reed afgelopen wedstrijd eveneens met Kazandra  haar allereerste wedstrijd in de dressuur. Met een bloedneus en een prop papier in haar neus reed zij twee ijzersterke proeven. Jammer genoeg net geen winst. Lily wilt dolgraag gaan springen en heeft hier 1 winstpunt in de B voor nodig.
 • Lisanne Millenaar en haar pittige knappe PRE ruin Rombero zijn ook dit seizoen begonnen met wedstrijd rijden. De stijgende lijn die we in de training zien, zien we ook terug in de proeven die steeds beter gaan en met dikke winst beloond worden.
 • Roos van den Berg en haar lieve PRE merrie Olivia hebben afgelopen tijd een wedstrijd pauze ingelast. Vorige week de wedstrijd weer opgepakt en reden zij een mooie winstpunt hiermee staat de teller alweer op B + 5. Volgend jaar verwachten zij een veulen van de hengst One Million.
 • Charlotte Veen de bijrijder van Roos heeft in april haar wedstrijddebuut met Oliva gereden, na nog maar 3 weken een combinatie te zijn reden zij maar liefst 2x een 1ste plaats en 3 winstpunten.
 • Joanne Heath en haar springpaard Kinni hebben vorige week met de eventing hun L dressuurproef met maar liefst een score van 195 punten gereden.
 • Roeland Bosch en zijn knappe soms wat eigenwijze ruin Debbehoeve’s Jack  v Charmeur sinds kort in training bij ons, hebben afgelopen wedstrijd 2x een 2de plaats gereden met 2 mooie winstpunten
 • Lucienne Top en haar lieve merrie Charda Svn v Sandreo sinds kort in training bij ons reden vorige maand hun M1 debuut met maar liefst 2 x een 1ste plaats en 2 winstpunten
 • Reva van Berkel en haar nog maar 4 jarige PRE ruin Embrujo ADT zijn dit seizoen begonnen met wedstrijd rijden. Ook bij deze jonge combinatie zie je de stijgende lijn in de training terugkomen in de proeven waar zij al een aantal winstpunten hebben gereden.
 • Michelle Ruigrok en haar stoere ruin limmit v Expression hebben na lange tijd weer een keer Z1 gestart. Eerste proef helaas teveel spanning en afgegroet, overtuigd om de tweede proef te rijden en dat ging stukken beter met een mooie winstpunt. Rustig aan bereiden ze zich voor op de Z2. Ook reden zij na 2 jaar geen cross meer gereden te hebben vorige maand een foutloze cross.