Ontzettend trots op onze leerlingen en super goed gereden. Ieder op haar niveau fantastisch goed gereden! Hoe trots kun je zijn op zo een geweldige prestaties!

Vanmiddag gingen van start op de prachtig mooie accommodatie van Horse Paradise Stables:

  • Esther Balfoort met de lichtvoetig bewegende D’Arlette beet de spits af in de L1.  In de eerste proef net geen winst, was iets te veel spanning bij deze zeer werkwillige maar ook pittige merrie, wat hen helaas punten kostten. Tweede proef ging stukken beter en werd beloond met maar liefst 192,5 punten en een mooie 2de plaats.
  • Claudia Braxhoofden met haar temperamentvolle knappe merrie Aretta VDL reden hun debuut in de L1, na een spannende dag want Claudia haar andere paard had gisteren een behoorlijke zware koliek aanval. Gelukkig gaat het beter met haar en is Claudia alsnog van start gegaan vandaag en reed twee hele fijne proeven met maar liefst een 1ste plaats en 187 en 182,5 punten.
  • Kirsten van Soest en haar sympathieke mooie ruin Ewijn reden twee fijne proeven in de L2. Deze combinatie is in korte tijd enorm gegroeid en rijdt bijna iedere wedstrijd dik in de prijzen. Voor Kirsten even wennen om een keer niet in de prijzen te vallen maar wel 2 mooie verdiende winstpunten erbij en hiermee in 2 wedstrijden alweer op de helft. L2 +5
  • Tanja Scheffer en de mooie vos merrie Taifoen in eigendom van Barbara reden voor de 2de keer wedstrijd en de eerste keer op vreemd terrein. Taifoen was heel ontspannen en het losrijden ging dan ook heel fijn. In de proef  raakte ze dit een beetje kwijt doordat Taifoen wat sterker werd en de aanleuning hierdoor minder. Toch nog een mooi winstpunt gereden en commentaar van de jury “Sympathiek gereden”.
  • Bo Jonker en de veelzijdige knappe schimmel ruin Zep in eigendom van Anita van Malsen reden hun wedstrijddebuut.  Zij reden twee hele mooie proeven die beloond werden met maar liefst 5 winstpunten 212,5 en 208,5 punten en 2x 1ste plaats. Een droom debuut!

In Ouderkerk aan de Amstel werd vandaag de finale van de Kingsley Cup gereden.

  • Stephanie van  Hekelen met de stoere zwarte ruin  Black Berry gingen hier van start in de Z2. En hoe! Met  216 en 206,5 punten werden zij wederom 2x eerste en hebben zij de Kingsley Cup Z2 gewonnen! Super mooie afsluiting van de Z2 op naar het ZZL!