* Op zaterdag 25 juni subtop wedstrijd te Horse Paradise Stables,

  • Wat waren we zenuwachtig. Als 3de combinatie van start, bij binnenkomst na gegroet te hebben kwamen de juryleden uit de auto. Ze hadden de verkeerde protocollen.. al met al liepen we bijna 15 min uit.. en ik maar galopperen.. Wederom opnieuw seintje dat we mochten beginnen. Een proef waar ik ondanks de foutjes en nog genoeg te verbeteren, ontzettend trots op terugkijk. Van de 24 combinaties werden wij 1ste met 61,86%. Laatste punt om LT te mogen starten is binnen. BAM.. en dat in zo’n korte tijd. Wat een geweldenaar Excellent Black niet alleen knap van uiterlijk maar ook van lopen.

* Ook heel trots op mijn leerlingen die mee hebben gedaan aan de kringkampioenschappen regio Noord Holland Zuid

  • Caya de Haas met Zenzi Boy,  1e en 2e plaats met 197,5 en 194,5 punten. Overall Reservekampioen van de pony’s klasse M1, jammer van de -2 vanwege programmafout anders Kampioen geworden. Op naar de Regio!
  • Demi Kruyswijk met Hernández, 3e en 2e plaats met 190,5 en 202 punten. Overall Reservekampioen van de paarden klasse L1. Met het prachtig mooie commentaar van de jury: “wat een fijn paard, weinig aan toe te voegen”. Op naar de Regio!
  • Cindy Jonkers met Wierd Van De Hamelspoel mooie 4e plaats met 195,5 en 181 punten in het M1 als enige Fries tussen al het KWPN geweld!
  • Caya de Haas bij de paarden met Black Treasure , 1ste proef was hij te jolig maar toch nog 183,5 punten, 2e proef werd strenger beoordeeld en net geen winst. Heel knap voor de 2de keer M1 en nu alweer 4 winstpunten!
  • Lisa Bosveld met Cleopatra, 1ste proef 188 punten en de 2e proef helaas geen winst in de M2. Cleopatra liep al veel meer ontspannen zowel met losrijden als in de ring. Op naar de volgende wedstrijden maar eerst genieten van vakantie!