• RuiterRijk & Golda Dressage gaan samenwerking aan!

Afgelopen week hebben wij samen met Golda Nunes Nabarro gesprekken gehad over de richting die wij als ruitersportzaak zijn ingegaan en deze kwamen volledig overeen met die van Golda als amazone.

Golda gaat onze producten testen en met onze producten rijden om daar weer een mooie feedback voor de maken.

Super fijn om deze subtop amazone en instructrice met de 7 jarige hengst Excellent Black v Painted Black X Donnerhall erbij te hebben.

 

  • Vandaag nog een trainingsrondje ZZZ gereden te Oudkarspel bij Manege Beukers. Top accommodatie! Wat een geslaagde wedstrijd. Ondanks dat er nog genoeg verbetering in beide proeven zit toch beide proeven op de 1ste plaats geëindigd van de 24 deelnemers met de prachtige scores van 67,21% en 62,86%, met een 10 voor het afwenden en halthouden naar het achterwaarts!  Zo enorm trots op Excellent Black die met de week sterker en beter wordt.

 

  • Stephanie Hekelen en haar stoere Black Berry reden vandaag de 2de wedstrijd van de Kinsley Cup 2016  waar zij nog steeds in de klasse Z2 op nummer 1 staan. Vandaag reden ze 208 en 209 punten en  2x 2de plaats.

 

  • Cindy Jonkers en haar zwarte parel Wierd  van de Hamelspoel vielen ook vandaag in de prijzen met een mooie 1ste en 2de plaats helaas net geen winst. Ondanks strenge jurering toch nog complimenten van de jury.

 

  • Esther Balfoort en haar knapper D’Arlette reden vandaag hun eerste wedstrijd op vreemd terrein. De reis en het losrijden gingen super. Helaas bouwde D’Arlette in de ring te veel spanning op waardoor Esther vroegtijdig de proef heeft moeten beëindigen. Kilometers maken met name op vreemd terrein dan komt het helemaal goed met deze talentvolle combinatie.