*Demi Kruyswijk en haar 4 jarige Hernández van Uphill gingen vanochtend vroeg op pad met vaste groom en grootste fan, Oma, naar Velsen Zuid. Hier reden zij 2 hele goede proeven en liet Henkie zien wat hij al gegroeid is in de training. Een mooie 1ste en 2de plaats en maar liefst 3 winstpunten. Heel erg goed!

*Michelle van Kalmhout en haar eveneens Uphill nakomeling, de voskleurige ruin Gio, reden vandaag te Nieuw Vennep hun laatste punt in het L2 en zijn nu M1 startgerechtigd. Heel knap van deze combinatie!

Vandaag vond de onderlinge wedstrijd te stal Wennekers in Aalsmeer plaats. Altijd een enorme happening met vele starts.

*Extra in het zonnetje onze 8 jarige dochters Nina en Balou met hun pony Promise. Vandaag reden zij voor de 2de x wedstrijd. Geen Bixie, geen BB proef nee de dames wilden perse L1 starten en hebben hier heel hard voor geoefend en getraind ook in de lessen van Sharon Seixas. Hoe trots kun je zijn als ouders, 2 keurige proeven en beiden winst gereden. Op naar de officiële wedstrijden maar dan wel BB.

*Bo Jonker en haar bijrijdpaard Zep in eigendom van Anita van Malsen reden vandaag hun allereerste wedstrijd.  Bo en Zep lieten zich van hun beste kant zien, zij zijn in korte tijd enorm gegroeid en al een mooie combinatie geworden. Van de vele starts zijn zij maar liefst 3de geworden met 199,5 punten! Helemaal klaar voor de officiële wedstrijden.

*Esther Balfoort en haar 8 jarige prachtige merrie D’Arlette van Spielberg reden vandaag ook hun debuut. Esther wilde kijken hoe ver zij staan in de training voor de officiële wedstrijden. Ook van hun proef genoten, zij danste door de proef heen naar de 1ste plaats van de L1 met maar liefst 205 punten!

*Chantal Beekman en haar parmantige Andalusiër Indy reden een keurig nette L1 proef en dat werd door de jury ook beoordeeld met een mooie score van 195,5 punten.

*Samantha Teunissen en haar tweede paard de vos ruin Quinten hebben eveneens heel hard getraind voor de wedstrijd van vandaag, zou hun debuut worden. Helaas liep Quinten niet helemaal regelmatig en ging de wedstrijd voor hen niet door.