* Alexandra van der Lelij en haar knappe merrie Aretta VDL mogen Z1 starten. Zij hebben het M2 in korte tijd en met super resultaten afgesloten, eindstand M2+11. Donderdag met 189 en 192 punten beide proeven gewonnen op de meerdaagse in Mijdrecht, vrijdag 2x tweede met 184 in Mijdrecht en vandaag Aretta iets te fanatiek dus helaas wat fouten die punten kostten, maar toch 180 en 184 punten in Leiderdorp. Super trots op deze combinatie! Op naar de Z1!

 

* Ook heel trots op Lisa Bosveld en haar springgefokte  merrie Cleopatra. Vandaag officieel M2 met op 0,5 punt na net geen 2 winstpunten.  Cleopatra is een hele sensibele merrie die graag voor Lisa wil werken maar soms in de proef nog wat te heet kan worden. Vandaag top gereden!

 

* En uiteraard heel trots op Excellent Black ondanks dat hij in de 1ste proef het 1ste deel behoorlijk stout was toch nog winst gereden 61,71%.  De 2de proef ging alweer stukken beter en werden we 3de van de 28 deelnemers met 62,79%.  Zit nog veel verbetering in maar al heel tevreden na zo’n lange tijd van afwezigheid.