*Na 5 maanden weer op wedstrijd geweest. In een groot deelnemersveld van het ZZZ werden we de 1ste proef 3de met 61,29% ondanks de fouten en het op safe hebben gereden van de proef. De 2de proef teveel storingen en foutjes maar al met al tevreden na zo een lange tijd eruit geweest te zijn. Tevens wordt dit Excellent zijn 2de outdoor seizoen ook hierin heeft hij nog maar weinig ervaring. Trots op deze nog maar 7 jaar jonge hengst van Painted Black x Donnerhall!

*Marie-Jose Pekelaer en haar Golden Cream du Bois “Spook” reden na een top afsluitende wedstrijd in de B afgelopen zaterdag hun eerste L1 proef. Twee keurig nette proeven met in de eerste proef nog wat spanning maar dat mag de pret niet drukken want zij zijn nu officieel L1!

*Demi Kruyswijk en Hern├índez Xavi zijn zaterdag naar het grote outdoor concours te Kootwijk geweest. Hij vond het heel spannend en werd heel druk en sterk. Ook wel een hele onderneming en ervaring voor zo’n jong paard maar wat deed hij het goed! Twee punten erbij en de complimenten van de jury!

*Petra Harman Rietsnyder en Jolly Joker’s Rebelse gingen vandaag op wedstrijd in de Z2 te Nieuw Vennep. Eerste proef ging super en werd ook beloond met maar liefst 211 punten, 2de proef kreeg Rebel helaas te veel spanning bij de wissels en hierdoor net geen winst. Super goed bezig!

*Stephanie van Hekelen en Black Berry waren vandaag ook naar Nieuw Vennep in de Z2. Eerste proef moest Stephanie jammer genoeg afgroeten. Black vond het zo spannend en was nauwelijks meer te rijden. Tweede proef hervonden zij zich alleen was de spanning nu bij Stephanie mede door een programmafout. Toch nog 200 punten. Als de spanning bij beiden weg is rijden ook zij weer winst in de Z2!

*Alexandra van der Lelij en het Nederlandse studententeam eindigden dit weekend op een mooie 2de plaats van het AIEX SRNC in Polen!