*Marie-Jose Pekelaer en haar knappe duitse rijpony Golden cream du Bois gingen afgelopen vrijdag op pad. Heel spannend voor deze combinatie die nog weinig tot geen ervaring op vreemd terrein hebben. Te voet door het bos kwamen zij aan op het wedstrijdterrein van Funny Horse alwaar ze 2 geweldige proeven reden met maar liefst 3 winstpunten en een 1ste en 3de plaats.

*Alexandra van der Lelij met haar mooie Krack C merrie Aretta VDL zijn goed op dreef in de M2.  Zaterdag jl in Montfoort had Aretta in de eerste proef last van spanning wat hen helaas punten kostte. In de 2de proef ging het alweer stukken beter en reden zij weer winst en naar 2de plaats.

Vandaag 27 april zijn ze naar Ameide geweest. Afgelopen week hard getraind met name aan de keertwendingen met gewenst resultaat. Een 1ste en 2de plaats en weer een winstpunt erbij. In 3 wedstrijden alweer op de helft. Op naar de Z1 en veel succes aankomend weekend in Polen gewenst!

* Judith Schreurs en haar stoere Gentleman van Bojengel gingen afgelopen zondag van start op het outdoor concours te Hoofddorp. Storm, wind en regen doorstaan. In de 1ste proef teveel spanning mede door de prijsuitreiking die enthousiast plaatsvond naast hun ring. 2de Proef ging alweer stukken beter en reden zij wederom winst. Mooie prestatie van deze prille M combinatie.

*Caya de Haas en haar stoere welsh hengst Zenzi Boy gingen eveneens van start in de M1 te Hoofddorp. Na een week op schoolkamp te zijn geweest, zaterdag nog even getraind en zondag de ring in. Top gereden 2x 1ste plaats en 2 dikke winstpunten, net geen 3 winstpunten. Nog 1 te gaan en deze combinatie mag alweer M2 gaan starten.

*Fenna Haarmans en de stoere Gelderse ruin Tom in eigendom van Katja & Jan Vledder reden op dit zelfde concours in de klasse M2. De proeven gingen alweer stukken beter. Dit is ook aan de stijgende lijn in de punten te zien. Deze combi is keihard aan het trainen om weer succesvol terug te keren in de ring.