Weekend van 2-3 april en dit weekend te Nieuw Vennep, Lisserbroek, Aalsmeer en Oostzaan gingen van start:

*Michelle van Kalmhout ging vorige week van start met haar pittige vos Gio van Uphill. Na lange tijd geen wedstrijd meer gereden te hebben wist zij 2 goede proeven neer te zetten in het L2 ondanks de externe factor die de concentratie van Gio bij de proef weghaalde. Michelle heeft de smaak weer te pakken en gaat het wedstrijd rijden weer helemaal oppakken.

*Marie Jose Pekelaer en haar knappe Golden Cream du Bois (zie foto’s van de prachtige fotoshoot Facebook pagina Golden Cream du Bois) reden afgelopen zaterdag 2 hele nette proeven trouw voorgelezen door haar verloofde Ivo.  Jammer genoeg op 0,5 punt na net geen 3 winstpunten en een mooie 2de plaats van een groot deelnemersveld.

*Petra Harman-Rietsnyder had een druk programma afgelopen zaterdag. In de middag bracht ze haar 4 jarige springgefokte destijds 2de bezichtigingshengst Jolly Joker’s Highness voor het eerst uit in de dressuur in de klasse L1. Met de complimenten van de jury voor het heel fijn voorstellen van haar paard met veel kwaliteit, is hij nu officieel ook een dresssuurpaard.

In de avond reed Petra haar expressief bewegende merrie Jolly Joker’s Rebelse in het Z2 naar een 1ste plaats met maar liefst 213,5 punten. De 2de proef helaas geen winst maar ook een heel fijn gereden proef. Aangemoedigd door haar vele supporters.

*Stephanie van Hekelen en haar stoere zwarte ruin Black Berry reden zaterdagavond hun debuut in het Z2 en zijn hierbij officieel Z2. Ondanks de zenuwen die Stephanie behoorlijk parten speelden reed ze 2 nette proeven. Met haar trouwe voorlezer Makay en vaste supportersgroep.

*Chantal Beekman en haar zwarte Andalusiër reden vanochtend vroeg hun debuut in het L1. Met 2 winstpunten zijn zij nu officieel L1. Heel netjes gereden en voorgelezen door partner Frank.

* Demi Kruyswijk en haar 4 jarige ruin Hernández xavi dbi vormen sinds nog geen 2 maanden een combinatie en reden al een hele sterke Horse Food selectie en finale. Vandaag hun debuut in het L1. Mooie 2de plaats en 2 winstpunten. Met een hele trotse oma, groom en voorlezer.

*Alexandra van der Lelij en haar knappe sensibele merrie Aretta VDL reden vandaag hun debuut in de M2 in Oostzaan. Wat een droomdebuut, eerste proef 2de plaats met 194 punten en 2de proef gewonnen met maar liefst 209 punten! Geweldig!

*Nadege Telussa en haar knappe Fries Raffia Van De Loodijk beten vanochtend het spits af in het M1. Geïnspireerd en gemotiveerd door haar stalgenoten besloot Nadege ondanks haar onzekerheid alsnog te gaan starten. En maar goed ook met weer een winstpunt rijker gingen zij huiswaarts. Nog even goed doortrainen op de galop en de winstpunten stromen binnen.

*Judith Schreurs en haar stoere 5 jarige ruin Gentleman reden vorige week hun debuut in het M1. Met 2 winstpunten en daarmee bevestigd M1 reden zij weer trots huiswaarts met hun grootste fan Nina en super groom/voorlezer en zus Lot. Vandaag reden zij weer 2 hele nette proeven die met 2 winstpunten 189 en en 186  en een 2de plaats van een groot deelnemersveld beloond werden.

*Mijke Veenendaal-van der Meijden en haar knappe merrie Symphonie van Flemming reden hun 2de M1 wedstrijd. In korte tijd zijn zij enorm gegroeid en dat werd vandaag maar weer bewezen. Officieel M1! Jammer van de paar foutjes die Mijke niet wist te herstellen anders waren het 2 winstpunten geweest. Super gemotiveerd op naar de volgende wedstrijden.

*Cindy Jonkers en haar pittige Fries Wierd Van De Hamelspoel reden vandaag ook hun 2de M1 wedstrijd. Wierd werd heel heet  in de galop en toch wist Cindy hen naar een mooie verdiende 2de plaats te rijden met 182,5 en 192,5 punten. Heel knap gereden ondanks de zenuwen bij Cindy. Nog meer zelfvertrouwen krijgen, jullie kunnen het , vandaag wederom bewezen!

*Caya de Haas en haar toppers reden vandaag monster scores. In de L2 reed zij met haar springgefokte topper Black Treasure maar liefst 4 winstpunten, 1ste plaats met 213,5 punten en een mooie 2de plaats met 190,5 punten. Op naar de M1.

Hierna zadelde haar moeder en super groom Rose de knappe welsh hengst Zenzi Boy. Voorlezen wordt standaard door vader Arie gedaan. Met Zenzi Boy reed Caya in het M1 wederom in de prijzen. 2x 1ste plaats met 190,5 en 188 punten. Top gereden.

*Samantha Teunissen en haar knappe merrie Cleopatra Sollenburg reden 2 keurige proeven in het L2. Ook deze combinatie groeit met de week en dat werd ook beloond met een mooie 2de plaats met 191,5 en een 2de plaats met 179 punten.  Nog 1 punt te gaan en zij mogen alweer M1 starten. Samen met haar trouwe voorlezer Casper en supporters.

*Dilan Kaya en haar knappe Zayno sinds kort in training bij ons reden een keurige nette ontspannen 1ste proef in de B, deze werd dan ook winstpuntwaardig beoordeeld. In de 2de proef zag Zayno overal kabouters langs de ring en dit kostte hen helaas winst. Op naar de volgende wedstrijden. Fijne combinatie.

*Daisy Ozinga en haar vos merrie Gonyoux van Lange Weren zijn na vele kliniekbezoekjes wegens stofallergie sinds kort weer de training aan het oppakken. Vandaag onverwachts alsnog de ring in. 2 Ontspannen gereden proeven, net geen winst maar een zeer tevreden Daisy.

*Shanna Bornstein en haar stoere merrie Be Fair sinds kort in training bij ons reden naar een mooie 2de plaats en 194 punten en de 2de proef 192,5 en een 1e plaats. Heel goed gereden zeker na een hectische week.

*Fenna Haarmans en de grote stoere Gelderse ruin Tom in eigendom van Katja Vledder en Jan Vledder tevens trouwe grooms en voorlezer waren de hekkensluiters van dit drukke maar zeer succesvolle wedstrijdweekend.

Vorige week reden zij in de M2 winst. Vandaag reden zij 2 keurige proeven. Hier en daar klein foutje maar sterk gereden en zeker winstpuntwaardig. Helaas anders beoordeeld maar wel mooi compliment van de Jury ze was erg gecharmeerd van Tom. Op naar de volgende wedstrijden!

 

Druk maar super geslaagd en succesvol wedstrijd weekend geweest. Geniet van jullie mooie resultaten al dan niet met de gewenste beoordeling je gevoel is net zo belangrijk!