Geweldig goede prestaties en wedstrijdresultaten van onze leerlingen:

*Caya de Haas had een een drukke Pinkstermaandag middag in Aerdenhout. Zowel met Zenzi Boy als met Black Treasure ging zij van start in het M1. Met Zenzi Boy de knappe zowel spring als dressuur Welsh hengst reed ze een hele mooie afsluiting van het M1 met maar liefst 3 winstpunten, zij hadden er nog maar 1 nodig om M2 te mogen starten. En met de mooie eveneens veelzijdige Black Treasure reed zij hun M1 debuut met de eveneens geweldige score van 3 winstpunten en een mooie 2de plaats van de 9 combinaties.

*Petra Harman Rietsnijder en de knappe en zeer werklustige merrie Rebelse gingen vandaag 2de Pinksterdag al vroeg op pad. De eerste proef reden zij een mooie puntenscore van maar liefst 211,5.  Tweede proef werd Rebelse te heet waardoor zij de finesse verloren en dit kostte hen helaas punten.  Nog maar een paar wedstrijden te gaan en deze combinatie mag alweer ZZL starten.

*Stephanie Hekelen en haar kleine stoere zwarte ruin Black Berry gingen samen met Petra vanochtend op pad in het Z2. Ook zij reden 2 hele fijne proeven en ruim voldoendes voor de vliegende en eenvoudige wissels. Eerste proef net geen winst maar in de 2de proef reden zij een mooie score van 208,5  en ook zij gingen zeer tevreden huiswaarts.

*Cindy Jonkers en haar stoere Friese ruin Wierd van de Hamelspoel hebben een zeer succesvol Pinksterweekend achter de rug. Zaterdag 14 mei gingen zij naar Ammerzoden alwaar zij maar liefst 3 winstpunten in het M1 reden en een mooie 3de plaats. Dit ondanks dat zij paar weken niet konden trainen. Vandaag maandag 16 mei gingen zij naar Venhuizen en deden ook mee aan Bestgaand rijpaard en zijn Bestgaand rijpaard geworden fantastisch! En niet alleen het Bestgaand rijpaard wonnen zij, ook werden zij maar liefst 2de met net geen 3 winstpunten, 187 en 194,5 punten.

*Alexandra van der Lelij met haar mooie merrie Aretta VDL reden zaterdag 14 mei in Velsen Zuid hun  Z1 debuut.  Nog geen 3 maanden geleden kocht Alexandra Aretta en reden zij hun eerste wedstrijd in het L2. Nu 3 maanden later zijn zij officieel Z1. Heel knap van deze prille combinatie.

*Lisa Bosveld en haar knappe sensibele merrie Cleopatra gingen vrijdag 13 mei op pad. Losrijden ging super, in de ring tijdens de proef sloeg het weer helaas om en ook de ontspanning bij Cleopatra. Net geen winst maar met een tevreden gevoel is Lisa weer huiswaarts gekeerd.

Super trots op onze leerlingen die er kei en keihard voor trainen met hun paarden en gesupporterd door familie en vrienden.