Dit weekend zijn een aantal leerlingen op wedstrijd geweest:

*Judith en Gentle gingen zaterdag naar Waverveen. Ondanks dat hij erg fris en voorwaarts was zaten er ook hele mooie en goede onderdelen tussen ondermeer een 8 voor het wijken. Beide proeven werden beloond met maar liefst 192 en 194 punten. En 1x 2de plaats en de 2de proef 2de ex aequo!

*Melissa en Jerezano gingen zaterdagavond naar Spaarnwoude. Jerezano was erg onder de indruk van de omgeving in het donker. De jury was erg onder de indruk van Jerezano en als hij iets minder spanning had gehad waren de scores nog hoger uitgevallen. Van de 6 winstpunten die over de hele avond gegeven werden kregen zij er 2 en 2x 1ste plaats. Wat een mooie afsluiting van de L1. Op naar de L2!

*Vandaag gingen Fenna en Tom naar Velsen Zuid. Wat een succes de stijgende lijn in de training thuis begint zijn vruchten af te werpen! Tom liet zich van zijn beste kant zien! Dit werd door de jury dan ook beloond met 2 winstpunten en 2x 1ste plaats in het M1!

*Vorige week is Nicole nog van start gegaan met Bambino. Zij had haar andere paard Cezanne meegenomen die tijdens haar proef uitbrak. Ondanks deze commotie reden zij toch nog  2 winstpuntwaardige proeven in de L2!

Super goed gereden dames!!