Zaterdag jl. hebben een aantal leerlingen op de prachtige accommodatie van Horse Paradise Stables gestart.

*Al heel vroeg in de ochtend arriveerden Marie José  Pekelaer op haar prachtige Duitse Rijpony Golden Cream du Bois v Golden Rock.  Samen met haar partner Ivo Tolk had zij de reis lopend afgelegd. Voor deze knappe  3 jarige Cremello was dit al een hele ervaring op zich. In de ring werd hij zo heet en gespannen dat hij niet meer te rijden was, gezien Marie José haar schouderblessure die wederom opspeelde heeft ze besloten de wedstrijd te cancelen. Spook (in de volksmond genoemd) heeft nog een hele sport-carriere voor zich. Komt helemaal goed met deze knappe combinatie.

* Melissa Ditmar en Jerezano reden twee hele mooie proeven die werden beloond met een 2de en 3de plaats en 193 & 194 punten! Nog 1 punt te gaan en deze mooie combinatie mag alweer L2 starten!

*Nicole van Esveld en Bambino kwamen ook van start. Helaas zat het Bambi (in de volksmond) in de weg dat hij moest plassen en liep de gehele proef op de rem. Heel erg jammer maar de boog kan niet altijd gespannen staan.. Volgende keer weer beter.

*In de L2 maakten Judith Schreurs en haar 4 jarige Gentleman hun debuut met maar liefst 2 winstpuntwaardige proeven. Helaas laadde Gentleman heel moeizaam en arriveerden zij net voor aanvang proef. Judith had hierdoor nog maar 10 min om in de voorring los te rijden. Knap gereden!

*Fenna Haarmans kwam weer aan start in de M1  met Tom die volledig hersteld is van zijn virus. Zij reden 2 hele mooie proeven. Helaas bij de eerste proef slopen er paar foutjes in waardoor deze net niet winstpuntwaardig was, 2de proef werd wel beloond met een winstpunt!

*Demi Kruyswijk kwam eind van de dag aan start in de Z1 met haar knappe maar ook zeer sensibele Daimler B. v. Tuschinski. Zij reden 2 hele mooie proeven. Deze werden dan ook terecht beloond met een 1ste en 2de plaats met 211 en 209 punten. Heel knap van deze combinatie.

*Vandaag gingen Roos Bentinck en Domo Remolon V  al vroeg op pad. En met uitstekend resultaat reden zij naar een 1ste plaats en 2 winstpunten! Heel goed gedaan!

Trots op onze leerlingen en hun knappe paarden & pony’s.