Ook onze leerlingen hebben wederom fantastisch gereden al dan niet terecht danwel onterecht beoordeeld.

*Roos Bentinck met Remolon hadden een druk weekend in de planning. Helaas zat zaterdag teveel spanning en afleiding een winstpunt in de weg. Vandaag de herkansing en herpakten zij zich in de 2de proef met winst en een tweede plaats!

*Nicole van Esveld en haar stoere springgefokte KWPN’er Bambino zijn ook het hele weekend op wedstrijd geweest met een fantastisch resultaat. Zaterdag reden zij maar liefst 3 winstpunten waarmee zij zich startgerechtigd maakte voor de L2. Meteen vandaag hun debuut in de L2 gereden met 2x een 2de plaats en winstpunt!

Helaas was haar andere topper Cezanne door een verkoudheidvirus geveld waardoor helaas Eefje en Melina niet konden starten.

*Chantal en Indy zijn ook op zaterdag gestart en reden 2x winst.  Eerste proef ging heel fijn, tweede proef ontstond wat spanning door onrust om de ring.

*Fenna Haarmans en Tom reden 2 keurig nette proeven in de M1. Helaas geen winst maar wel heel netjes gereden. Het was nml nog even spannend of  Tom zou kunnen starten ivm het virus. In overleg met de dierenarts en na grondige check besloten toch te starten.

*Adriana Kumari en haar knappe ruin Burano sinds kort verhuisd naar Noord Holland M2 startgerechtigd maar vanwege de verhuizing toch nog een keer M1 gestart. Reden ook 2 zeer nette proeven. Het was voor deze combinatie nog een beetje aftasten maar er zaten ook hele goede stukken tussen. Op naar de M2! Vandaag toch nog een 2de en 3de plaats en winst gereden!

* Judith Schreurs en Gentleman reden vandaag alweer stukken beter en constanter, dit werd dan ook beloond met een 2 de plaats en 2 winstpunten!

*Melissa Ditmar en Jerezano reden 2 hele nette proeven. Er zat nog behoorlijk wat spanning bij Jerezano maar Melissa wist hem toch nog heel netjes door beide proeven heen te rijden. Jammer genoeg net geen winst.

*Caya de Haas zadelde eerst Black Treasure voor de L1. Beide proeven waren heel netjes ondanks paar kleine storingen. Weer 2 winstpunten rijker!

Daarna zadelde zij Zenzi Boy en reden 2 hele mooie proeven die ook beloond werden met 2x 1ste plaats en 4 winstpunten!