Zaterdag ging Demi met haar sensibele Daimler B van start in de Z1 in Waverveen.  Daimler was de dagen ervoor behoorlijk in de contramine. Vrijdag nog even een spoedles tussendoor gepland voor de wedstrijd van zaterdag en met goed resultaat. Zaterdag wederom winstpunt behaald. Super gedaan Demi!

Zondag ging ook Judith met Gentle naar Waverveen, zij moesten al heel vroeg starten. Ook zij reden met uitstekend resultaat. 2x eerste plaats en met 2 winstpunten erbij en een 8 voor wijken,  gingen zij weer huiswaarts. Fantastisch Judith!

En dan Melissa met Jerezano zij gingen maar liefst zaterdag en zondag op wedstrijd. In een weekend reden zij 6 winstpunten. Zaterdag 2 winstpunten en vandaag reden zij een fantastische score van maar liefst 4 winstpunten en ook een 8 voor wijken. Geweldig Melissa!

Zelf ben ik met Excellent Black fantastisch van start gegaan in het ZZZ. Excellent heeft nog niet voldoende wedstrijdervaring en op vreemd terrein vindt hij dit nog moeilijk. Vandaar dat we deze periode veel trainen en ook wedstrijdgericht trainen om hier ervaring en vertrouwen in te krijgen en op te bouwen. De jury heeft lovende opbouwende kritieken en in de proeven kunnen wij heel goed groeien.