*Donderdag heeft Nicole van Esveld met haar paard Bambino examen springen te Ermelo succesvol afgelegd. Gefeliciteerd!

* Zaterdag ging Caya de Haas met Black Treasure op pad om hun laatste punt in de L1 te rijden. Dit werden er zelfs 2 en een 3de plaats.  Op naar de L2 in zo een korte tijd. Top gereden. Vandaag hebben zij gesprongen en werden maar  liefst 3de van de 30 combinaties!! Top!

*Zelf vanochtend met Excellent Black gestart in Delft selectie. Zijn 3de geworden met 62,14% v sterk deelnemersveld! Zeker nog veel verbetering in de proef maar hier al erg blij mee en heel trots op Ex! Onwijs bedankt voor jullie hulp Judith Schreurs en Lot Schreurs

*Melissa Ditmar en Jerezano gingen vanochtend vroeg ook starten dit keer thuis te Horse Paradise Stables en reden wederom 2 winstpunten. Ongelooflijk hoe hard zij gaan. L2 + 8  Super!

*Adriana Kumari en haar knappe Burano reden hun debuut in de M2. Helaas zaten er nog teveel foutjes in deze proef maar er zaten ook zeker hele mooie stukken tussen. Gaat helemaal goed komen met deze combinatie die er al meer dan een jaar uit is geweest.

*Eind van de dag startte Demi Kruyswijk met Daimler in het Z1 op Horse Paradise Stables.  Met maar liefst 220 en 209 punten en een 1ste plaats! Geweldig hoe goed het gaat!