Groot aantal leerlingen zijn dit weekend weer op wedstrijd geweest.

*Zaterdag reed Nicole van Esveld weer in de ring met Bambino. Bambino is wegens blessure een poos niet uitgebracht. Ondanks dat zij sinds kort de training pas weer hebben opgepakt reden zij de tweede proef met winst.

*Zondagochtend beet Melissa Ditmar met Jerezano de spits af. Nog geen 2 dagen terug uit Mexico en toch de wedstrijdring getrotseerd. Twee hele nette proeven die door de jury helaas net niet met een winstpunt beoordeeld werden. Heel jammer omdat deze zeker winstpuntwaardig waren.

*Caya de Haas en Black Treasure reden hun debuut in de L2 en hoe 2 hele mooie proeven die werden beoordeeld met maar liefst 2x 2de plaats en 3 winstpunten!

*Samantha Teunissen en Cleopatra, sinds kort weer in training bij ons en sinds kort verhuisd, reden ondanks de spanning 2 voor hen fijne proeven. Zit zeker nog verbetering in en dat gaat zeker goed komen.

*Ook Judith Schreurs en Gentleman reden vandaag mee. Zij reden 2 hele nette proeven en werden hiervoor beloond met een 4e en 3e plaats met maar liefst 3 winstpunten. Hiermee hebben zij hun punten voor het M1 alleen moeten zij nog even wachten tot Gentleman de toegestane leeftijd heeft bereikt.

*Caya de Haas ging in de middag de ring in met Zenzi Boy. Zij reden 2 foutloze super mooie M1 proeven die maar liefst beoordeeld werden met 4 winstpunten (202 en 206) en de complimenten van de jury die genoten hebben van de proef. Uiteraard 2x 1ste plaats.

*Hekkensluiter van dit wedstrijd weekend zijn Fenna Haarmans en Tom ook in het M1. Zij reden 2 hele nette proeven helaas door de jury net niet met winst beoordeeld. Commentaar van de jury was grotendeels zeker terecht maar er zaten ook zeer mooie stukken tussen. Hadden het zelf winstpuntwaardig ingeschat.

 

Een mooie sport met af en toe mixed feelings. Blijdschap en teleurstelling maar dat weerhoudt ons niet om de schouders eronder te zetten, het commentaar mee te nemen in de training en op naar de volgende wedstrijden.

 

Trots op onze leerlingen!