27 februari:

*Nadege Telussa en haar Friese ruin Raffia van de Loodijk reden tijdens de wedstrijd op Horse Paradise Stables hun M1 debuut. Met maar liefst bijna 3 winstpunten een mooie 2de plaats zijn zij nu officieel M1.

05 maart:

*Marie-José Pekelaer en haar knappe pony Golden Cream Du Bois reden weer 2 zeer nette proeven en werden in de 1ste proef 2de en 2 dikke winstpunten.

*Chantal Beekman en de zwarte Andalusiër Indy reden ook 2 nette proeven waarvan een mooie winstpuntwaardige proef.

*Roos Bentinck en haar schimmel Andalusiër Remolon reden in de L2  maar liefst bijna 3 winstpunten en een 1ste plaats! Op naar de M1.

*Caya de Haas en haar veelzijdige ruin Black Treasure reden ook 2 winstpuntwaardige proeven. Zeer knap van deze combinatie die onverwachts alsnog meededen en ook nog sinds korte tijd bitloos.

*Stephanie van Hekelen en de stoere zwarte Black Berry reden in de avond weer 2 keurige Z1 proeven. Mooie 2de plaats en dikke winst.

*Petra Harman Rietsnyder en de ballerina Jolly Joker’s Rebelse reden in de Z2 twee proeven waar duidelijk al meer verbetering in zat. Deze werden dan ook beloond met een mooie winstpunt en een 2de plaats.

06 maart:

*Stacey Boon en haar stoere ruin Elvis in mede eigendom van Saar vd Laarse reden hun L2 debuut en behaalde  1 winstpunt!  Zij zijn nu officieel L2.

*Samantha Teunissen en de sensibele merrie Cleopatra reden in de L2 ondanks weinig getraind te hebben 2 keurige winstpuntwaardige proeven.

*Mijke Veenendaal van der Meijden en haar mooie merrie Symphonie v. Flemmingh sinds kort in training bij ons.  Zij reden hun  M1 debuut niet onverdienstelijk. Zit zeker nog verbetering maar dat gaat helemaal goed komen.

*Fenna Haarmans en de imposante gelderse ruin Tom reden in de M2 ondanks Tom zijn recalcitrante bui toch nog een winstpunt. Sterk gereden Fenna.

 

12 maart :

Horse Food Competitie

Hieraan deden mee bij de 4 jarige dressuurpaarden:

*Demi Kruyswijk en haar nieuwe aanwinst Hernández Xavi (DBI) van Uphill. Voor deze prille combinatie een fantastische prestatie en ervaring. Zij eindigden maar liefst als 1ste reserve voor de finale.

*Petra Harman Rietsnyder en haar nog zeer jeugdige springgefokte 2de bezichtigings Hengst Jolly Joker’s Highness (Highness). Voor hen was het ook een geweldige ervaring. Ondanks zijn fris- en joligheid deed hij het super goed. Volgende week gaat hij zijn debuut maken in het parcours onder Richard van Zaanen die hem eveneens traint.

13 maart:

*Alexandra van der Lelij met haar knappe merrie Aretta VDL reden vandaag twee keurige en alweer met verbetering winstpuntwaardige proef in de M1 en een 2 de plaats.

 

Op naar de volgende wedstrijden en trainingen!