Woensdagavond in Nigtevecht:

*Sinds kort traint Alexandra van der Lelij bij ons met haar mooie nieuwe merrie Aretta VDL v. Krack C.

Woensdag hebben zij hun wedstrijddebuut in de L2 gemaakt, een droomdebuut voor deze prille combinatie, maar liefst een 1ste en 2de plaats met 195 en 192 punten.

Na deze succesvolle wedstrijd zijn ze zaterdag in Breukelen in de M1 gestart en ook hier zeer succesvol gereden met maar liefst een tweede plaats en 2 winstpunten.

 

Zaterdag gingen van start op stal Wennekers te Aalsmeer in de B:

*Marie Jose Pekelaer met haar bijna 4 jarige knappe Cremello Duitse rijpony Golden Cream Du Bois reden hun officiële KNHS debuut voor hen ook een droomdebuut maar liefst  197 en 188 punten en een 1ste en 2de plaats.

*Chantal Beekman en haar Andalusiër Indy reden twee nette proeven die beiden met 184 punten beloond werden. Er zit duidelijk een stijgende lijn in de training en dit uit zich ook in de wedstrijden.

*Daisy Ozinga en haar pittige merrie van Uphill konden helaas niet van start gaan wegens een waarschijnlijk allergische reactie van Glow. Hopelijk zal de kliniek snel uitsluitsel doen waarvoor Glow allergisch is zodat zij de training en wedstrijden weer kunnen hervatten.

In de L2::

*Roos Bentinck helaas door de griep geveld,  niet van start kunnen gaan. Wij wensen Roos heel veel beterschap

*Samantha Teunissen met de knappe zwarte merrie Cleopatra v. Jonhnson had haar handen vol maar reed desondanks een winstpuntwaardige proef.

Zaterdagavond gingen van start in de Z1:

*Stephanie van Hekelen en de stoere zwarte Black Berry hadden in de eerste proef helaas wat storingen waardoor de concentratie lastig te hervatten was. De 2de proef herpakten zij zich en werd winstpuntwaardig gereden. In aanloop naar de Z2 trainen zij nog even door in de Z1.

In de Z2:

Petra Harman Rietsnyder en haar expressieve bewegende merrie Jolly Joker’s Rebelse reden 2 hele nette proeven, ondanks de spanning die Rebelse af en toe parten speelt werd de eerste proef winstpuntwaardig beoordeeld. Knap gereden van deze combinatie op hun 2de wedstrijd sinds meer dan een jaar geen wedstrijden meer gereden te hebben.

 

Zondagochtend eveneens op stal Wennekers te Aalsmeer in de L1:

*Beet Stacey Boon de spits af met haar knappe ruin Elvis in mede eigendom van Saar van der Laarse. Voor Stacey en  Elvis die al een hele carriere als spring en manegepaard achter de rug heeft  is het keihard trainen maar wat doet Elvis zijn best en genieten zij! Ook zij reden een winstpuntwaardige proef en zijn nu L2 startgerechtigd.

In de M2

*Fenna Haarmans met de Gelderse ruin Tom v Ahoy in eigendom van Katja en Jan Vledder, reden hun 2de wedstrijd in de M2 en wederom  2x 1ste plaats en 2 winstpunten. Dit van een redelijk groot en sterk deelnemersveld. Fantastisch gereden en ook keihard voor getraind.

 

Vandaag vond ook het NK van het KFPS in Sonnega plaats hiervoor hadden zich gekwalificeerd in het L2:

*Cindy Jonkers met haar stoere Wierd van de Hamelspoel reden in de finale naar een maar liefst 7e plaats! Super prestatie en afsluiting van het L2.

*Nadege Telussa met haar zwarte parel Raffia van de Loodijk eindigden in de finale op een mooie 10de plaats!. Knap gereden.

 

Een zeer geslaagde en succesvolle wedstrijd week/weekend. Op naar de volgende wedstrijden! En het aller mooiste vinden wij  nog de ruiters die genieten van hun paarden en het trainen met hun paarden, al dan niet in de wedstrijdring.