Zaterdag 19 maart op de mooie accommodatie van Horse Paradise Stables

In de klasse B

*Chantal Beekman met haar Andalusiër Indy voor de 2de x op vreemd terrein reden 2 keurige proeven, Indy begint steeds constanter te worden in de de proeven. Dit werd dan ook beloond met 186 en 187 punten en 2x 2de  plaats. Top!

In de klasse M1

*Cindy Jonkers en haar stoere Fries Wierd Van De Hamelspoel reden hun debuut in de M1. In de eerste proef overheerste de spanning maar in de 2de proef ging het al een stuk beter en reden zij winst en 2x 3de plaats. Officieel M1 gefeliciteerd!

*Nadege Telussa en haar zwarte parel Raffia Van De Loodijk reden 2 proeven met hele mooie draf stukken helaas in de galop werd hij te sterk waardoor ze net geen winst reden. Volgende keer beter.

In de klasse M2

*Lisa Bosveld met haar sensibele merrie Cleopatra. Lisa net terug van wintersport , 1 week trainen voor deze wedstrijd en in deze week ook nog een springwedstrijd werd toch iets teveel voor deze sensibele werklustige merrie. Tijdens het losrijden liep Cleopatra erg fijn maar in de ring nam de spanning de overhand.

Zondag 20 maart te Nieuwkoop

In de klasse M1

*Alexandra van der Lelij met haar knappe merrie Aretta VDL wonnen de M1 met maar liefst 206 en 207 punten. Deze redelijk prille combinatie gaat als een speer. Fantastisch!

 

Super trots op onze leerlingen en hun geweldige paarden. Sometimes you win sometimes not but we enjoy a lot!