Wat een successen wat een fantastisch gereden proeven. Ontzettend trots op onze dochters, al mijn leerlingen, hun paarden/pony’s, danwel de eigenaren van hun paarden/pony’s en alle support(ers).

Kwadijk Z1 12-03

 • Fenna Haarmans en de imponsante Gelderse ruin Tom in eigendom van Katja en Jan Vledder gingen vorige week zondag starten in de Z1 te Kwadijk. Na vele omwegen en wegopstoppingen lukte het Katja en Jan op het nippertje om Fenna en Tom op de plaats van bestemming te brengen. En gelukkig ook want zij reden maar liefst 2 x een 1ste plaats en 2 winstpunten. Ontzettend knap van deze combinatie die hier heel hard voor trainen.

Lisse ZZL 18-03

 • Debora Van Osch en haar knappe zwarte ruin Easy-rider v. Painted Black gingen afgelopen zaterdag van start in Lisse na enige tijd niet op wedstrijd te zijn geweest. De eerste proef werden zij 3de met 217,5 punten , 2de proef door teveel spanning helaas geen winst.

Aalsmeer B pony’s, L1 paarden 18-03

 • Onze eigen trots onze 9 jarige tweeling Nina & Balou met hun knappe Welsh pony Zouwelanden’s Promise reden beiden afgelopen zaterdag 2 keurige proeven in de B. Dit keer werd Nina 1ste en beiden reden weer een dikke mooie winstpunt!
 • Minoes Moeskops met haar lieve Tinker merrie Joy gingen zowel zaterdag als zondag vans start in de L. Zaterdag bij stal Wennekers reden zij in de eerste proef net geen winst maar in de tweede proef niet allen winst maar ook een mooie 2de plaats.

Aalsmeer B , L1 en  M2 paarden en pony 19-03

 • Minoes en Joy trotseerden vandaag de enorme storm onderweg naar Funny Horse. Ondanks de klapperende spiegels door de hevige storm en de proeven in de buitenbak reden zij vandaag 2 winstpunten in de L1!
 • Keisha Tjepkema en haar knappe merrie Pedrosa gingen vanochtend vroeg van start in de L1, eerste proef door helaas een programmafoutje -2 en net geen winst. Tweede proef reden zij maar liefst een score van 193,5 punten.
 • Bo Jonker en de veelzijdige schimmel ruin Zep in eigendom van Anita van Malsen reden ondanks de spanning die beiden met zich meedroegen 3 mooie winstpunten en 2x 3de plaats van een groot deelnemersveld in de L1.
 • Caya de Haas had weer een drukke dag, allereerst ging zij van start in de M2 met haar knappe stoere Welsh hengst Zenzi Boy. Na lange tijd niet meer gestart te hebben maakte zij een mooie doorstart met maar liefst 2x 1ste plaats en 2 dikke winstpunten!  Met Black Treasure haar andere knappe paard, ging Caya van start in de M2 bij de paarden. Ook hier reden zij een mooie winstpunt in de tweede proef. Eerste proef helaas net iets teveel fouten door de spanning.
 • Cindy Jonkers en haar zwarte parel Wierd Van de Hamelspoel gingen ook van start in de M2. In de eerste proef zorgden heftige windstoten voor behoorlijk wat spanning bij Wierd desondanks een mooie 2de plaats met winst. In de 2de proef wederom een 2de plaats en maar liefst 2 winstpunten! M2 +9!
 • Juliette Meijer en haar veelzijdige springgefokte ruin Cruiscontrol Ckv in eigendom van Juliette en haar moeder Marie-Cecile sinds kort in training bij ons, ondervonden ook hinder van de storm. Zij gingen van start in B. In de eerste proef schrok Cruise en schoot even weg maar Juliette kon hem snel weer oppakken en de proef hervatten ondanks deze storing reden zij een mooie score van 188,5 punten. In de tweede proef was jammer genoeg te weinig impuls maar ook hier weer een mooi winstpunt.
 • Tanja Scheffer met de mooie maar soms ook eigenwijze vos merrie Taifoen in eigendom van Barbara Werner gingen ook van start in de B. Beide proeven maar liefst 2 x een 2de plaats van een groot deelnemersveld en een mooie score van 189,5 en 188 punten.
 • Lonneke van den Broek Koppe met de veelzijdige ruin Umiro in eigendom van Steffenie van Schagen reden hun debuut in de B. De eerste proef reed Lonneke een keurig nette proef op safe met het mooie commentaar van de jury “Vriendelijk gereden proef’ , de 2de proef reed Lonneke met iets meer power maar hier schrok ook Umiro van een enorme windhoos. Een mooie wedstrijdstart met 2 mooie winstpunten!
 • Stacey Boon en de knappe PRE hengst Culto el bayo in eigendom van Miranda Pecht gingen als laatste van start in de B. En hoe… de eerste proef een mooie 1ste plaats met een grandioos puntenaantal van maar liefst 205 punten en in de 2de proef  een 4de plaats met 184 punten!

Aalsmeer  M1 paarden

 • Samantha Teunissen met haar knappe merrie Cleopatra Sollenburg v Johnson x Ferro reden vanmiddag in de M1 naar een mooie 1ste en 3de plaats ondanks de spanning in de 2de proef. Met maar liefst 189 en 192 punten is deze enorm groeiende combinatie alweer  M1 +8!
 • Claudia Braxhoofden met haar knappe sensibele merrie Aretta VDL v Krack C reden vandaag een mooie score van 3 winstpunten 188 en 195,5  in de M1 en een 1ste en 3de plaats. M1 +5 voor ook deze snel groeiende combinatie.
 • Melissa Ditmar met haar stoere PRE hengst Jerezano hadden al behoorlijk wat spanning opgebouwd gedurende hun ‘buitenrit’ naar de wedstrijd lokatie Stal Wennekers. Ook hier in de ring bouwden de spanning bij Jerezano verder op waardoor zij helaas net geen winst reden. Ondanks de spanning en Melissa die ziek is, netjes gereden.
 • Esther Balfoort met haar knappe lichtvoetig bewegende merrie D’arlette reden vandaag niet hun beste proeven, ook dat kan een keer gebeuren maar wel wennen als je altijd dik winst en in de prijzen rijdt. Toch knap met een 1 op je protocol , onderdeel niet getoond, toch nog winst te rijden en alweer M1 +5.
 • Kirsten van Soest en haar stoere ruin Ewijn gingen voor de tweede keer van start in de M1. In de eerste proef was Ewijn bij de galoponderdelen stout, desondanks winst en in de tweede proef maar liefst een mooie 2de plaats en ook winst 190,5!     M1 +3
 • Carmen Verburg en haar sensibele springgefokte merrie Zebalia, hekkensluiter van de M1 en van de dag reden hun debuut in de M1. Twee keurige proeven ondanks wat spanning die Balia nogal eens parten kan spelen, beide proeven met winstpunt beoordeeld.  Officieel M1+2

En dan al jullie prachtige lieve en dankbare woorden op Facebook maakt mijn werk als instructrice en coach nog bijzonderder en leuker! Geniet van jullie prachtige resultaten, fijne paarden en support! Trots op jullie!