• Vanochtend vroeg ging Samantha Teunissen van start in de L2 met haar knappe maar soms ook hete merrie Cleopatra Sollenburg v Johnson x Ferro. Met losrijden begon ze wat onstuimig maar uiteindelijk liep ze heel fijn. Helaas herpakte ze die onstuimigheid in de 1ste proef. Samantha was zo overdonderd dat ze vergat af te groeten wat resulteerde in een verliespunt. Zeer verdrietig verliet ze de ring. Na moed ingesproken te hebben gingen ze de 2de proef in en daar hervonden ze zich en reden naar een mooie 1ste plaats met maar liefst 190 punten.
  • Fenna Haarmans en Tom gingen na een zomerstop voor de eerste keer weer van start. Gedurende deze time out zijn Fenna en de eigenaren Katja en Jan Vledder met behulp van osteopathie, veearts, speciaal voer en het rustig aan weer opbouwen bezig geweest om Tom weer op de rit te krijgen zodat Fenna en Tom de M2 nog mogen afsluiten om minimaal Z1 te kunnen starten. En het heeft geholpen! Vandaag reden zij maar liefst 2 winstpunten!  Nog 1 punt te gaan en zij mogen Z1 starten!
  • Esther Balfoort en haar charmante merrie D’arlette v Spielberg reden vandaag hun eerste officiële wedstrijd in de klasse l1. Zij reden 2 hele mooie proeven.  Prachtig lichtvoetig liep D’arlette, jammer van de foutjes in de de 2de proef maar alsnog reden zij een mooie 3de en 2de plaats en 2 winstpunten.
  • Caya de Haas reed in de ochtend haar debuut in de M2 met de knappe Welsh hengst Zenzi Boy. Beide proeven werden keurig netjes gereden en beoordeeld met maar liefst een 1ste plaats en 2 winstpunten.  Zelfs een 8 voor overgang naar halthouden, iets wat Zenzi nogal eens moeilijk kan vinden.
  • In de middag reed Caya met de zwarte springgefokte ruin  Black Treasure hun 3de wedstrijd in de M1. Heel erg mooi gereden en dit werd dan ook beloond met een 1ste en 2de plaats en 2 dikke winstpunten. Nog 3 te gaan en ook deze combinatie mag alweer M2 gaan starten.

Zeer succesvol & bovenal geslaagd wedstrijdweekend op stal Wennekers te Aalsmeer. Heel trots op onze leerlingen en hun toppers!