Met dank aan het voltallige team, kunnen wij met trots terugkijken op deze zeer geslaagde en leerzame dag!

Top georganiseerd en hele leuke enthousiaste deelnemers.

Enorm trots op onze dochters Nina & Balou met wie ik op mijn pracht hengst die geweldig goed zijn best deed, een mooie ereronde heb gereden!

Speciale dank aan:

Jourdan Does it. Priscilla Jourdan met wie ik deze samenwerking ben aangegaan! Top georganiseerd!  Priscilla kunt u benaderen voor het organiseren van oa evenementen en samen zullen wij nog vele clinics organiseren

image

Ruiterrijk te Nieuw Vennep mijn hoofd Sponsor die er voor zorgt dat het voor mij en Excellent Black aan niets ontbreekt. Kleding, harnachement, verzorging en supplementen. In samenwerking met ondermeer Spooks, K9 , WHIS en Naf

Equilibrium Saddle & bitfitting, voor de geweldige bitten van Sprenger. Excellent loopt hier duidelijk veel beter op na grondige en deskundige bitfitting. En voor het beschikbaar zijn voor vragen van de deelnemers. Uiteraard ook mogelijk een afspraak voor een consult te maken.

Totalfit dierfysio.  Voor het meekijken en adviseren op zeer vakkundige wijze en de mogelijkheid om een afspraak te maken.

Sharrie’s ponyclub, voor de begeleiding en ondersteuning van Nina en Balou. En de super leuke lessen die Sharon Seixas hier op Stal Wennekers met veel passie verzorgt.

Judith Schreurs voor de aankondigingen van de deelnemers en het aan elkaar praten van deze dag,  Demi Kruyswijk fotografie voor het vastleggen van deze prachtige dag, Patricia Bakker ondersteuning van het secretariaat en vliegende Keep , Willem onze ringmeester en verzorger van Excellent, Fenna Haarmans en Laura Balk top grooms!

Stal Wennekers voor het beschikbaar stellen van hun grandioze accommodatie.

Last but not least mijn steun en toeverlaat mijn man Jan Bontekoe.

imageimageimage