Met Excellent Black het ZZL mooi afgesloten. Nu trainen voor het ZZZ. Heel trots op mijn prachtige zwarte 6 jarige hengst.

Mooie afsluiter voor Bruce,  Marie-José Pekelaar, Katja en Jan Vledder.  Op de kringkampioenschappen Noord Holland Zuid de 3 de plaats behaald! Geweldig goede prestatie. In februari begonnen met trainen. In 10 wedstrijden waarvan maar liefst 7 x eerste plaats, 4 x tweede, 1 x derde,  L2 startgerechtigd! Jullie waren een uitstekend goed team met elkaar. Wij wensen Bruce zijn nieuwe eigenaresse net zoveel succes en plezier met Bruce als jullie met hem gehad hebben.

Caya de Haas met haar twee knappe toppers, Zenzi Boy en Black Treasure gaan zowel met springen als met dressuur als een speer. Met BT  in  3 wedstrijden door de B gevlogen.. Laatste wedstrijd wederom  2x 1ste plaats met maar liefst 206 en 194 punten. Op naar de L1.

Melissa Ditmar en haar knappe Andalusische macho Jerezano,  behaalden afgelopen wedstrijd in de L1 een mooie 2de plaats met 189 en 193 punten. Melissa en Jerezano zijn meer dan een jaar uit de running geweest vanwege blessures. Ongelooflijk knap van deze fijne combinatie om zo goed terug te komen.

Vakantieperiode voorbij, paard en ruiter terug van vakantie. Vol opgedane energie gaan we weer het nieuwe wedstrijdseizoen tegemoet en ook met de leerlingen die geen wedstrijden rijden blijven we heerlijk met veel plezier doortrainen!