Wat een fantastisch wedstrijdweekend voor onze leerlingen!

*Vanochtend vroeg ging Roos Bentinck met haar knappe Andalusier Remolon op pad, voor de 1ste keer in de L2. Wat een debuut, een 1ste en 2de plaats met 181 en 189 punten! Fantastisch!

*Ook Caya de Haas ging al vroeg met haar eerste paard op wedstrijd. Met haar spring gefokte KWPN’er Black Treasure reed zij hun debuut in de L1, maar liefst 2x 1ste plaats met 202 en 190 punten!!

Daarna zadelde zij haar NRPS hengst Zenzi Boy om in de L2 ook 2x een eerste prijs met 197 en 193 punten mee naar huis te nemen.  Geweldig Caya wat een prestatie!

*Melissa Ditmar en haar stoere Andalusische hengst Jerezano reden vanochtend ook in de prijzen. Een 2de plaats en 191 en 188 punten. Super hoe goed zij deze stijgende lijn vast weten te houden!

*Judith Schreurs en haar 4 jarige Gentleman v Bojengel reden vandaag weer hun eerste wedstrijd na de vakantie , alhoewel hij af en toe wat stout werd in de proef reden zij toch nog 2 winstpunt waardige proeven met 188 en 184 punten.  Met zevens en achten op de protocollen gaat dat helemaal goed komen met deze combinatie!

*Chantal Beekman Beekman en haar zwarte Andalusier Indy reden vandaag ook in de prijzen. Helaas waren ze in de 1ste proef er nog niet helemaal klaar voor maar in de 2de proef werden zij 2de met 183 punten. Heel netjes voor deze combinatie die nog niet veel wedstrijdervaring heeft!

*Ook Fenna Haarmans en onze big boy Tom gingen na een hele lange pauze, oa blessure, weer op wedstrijd.  Tom had nogal wat spanning maar ondanks de spanning reden zij naar een mooie 1ste plaats in de M1 met 180 punten! De 2de proef zat het er helaas niet meer in, bij zowel Tom als Fenna was de energie volledig verbruikt.. Op naar de volgende wedstrijden! Goed gedaan Fenna en Tom!