Zaterdag is mijn knappe zwarte hengst Excellent Black 6 jaar oud geworden en officieel ZZL. Enorm trots op hem hoe hij de storm en regen getrotseerd heeft. In 4 wedstrijden door het Z2 heen en nu officieel ZZL.  Met dank aan Marie-Jose voor het voorlezen en groomen.

Dit weekend hebben een aantal leerlingen ook wedstrijd gehad en heel succesvol:

Vanochtend Marie- Jose met Nabrusco, de mooie maar soms ook stoute Haflinger in eigendom van Katja en Jan Vledder, zijn nog maar pril een combinatie en reden vandaag hun 3de wedstrijd.  Voor de eerste keer op pad met de trailer. Beiden waren nog wat gespannen maar desondanks 2 hele nette proeven gereden die beloond werden met 2 x 189 en 2x 2de plaats.

Vanmiddag reed Caya de Haas met haar knappe Welsh hengst Zenzi Boy, Regio Kampioen Noord Holland Z springen, sinds enige tijd weer in de dressuurring.  Tussen de speeltoestellen, spelende kinderen en harde wind reden zij  2 hele nette proeven, met maar liefst 3 winstpunten 196 en 187 en een 1ste en 2de plaats.

Judith Schreurs reed met haar knappe 4 jarige Gentleman op hetzelfde terrein als Caya. Voor hen was dit de eerste keer L1 en outdoor. Gentle vond het heel spannend en ging er met losrijden al vandoor. Ook in de proef ging hij in de galop jolig bokken en wilde het op een lopen zetten. Desondanks bleef Judith keurig doorrijden en reed 2 x winst. 181 en 182 punten.

Zowel vrijdag als vandaag is Nicole van Esveld met haar eigen gefokte KWPN’er Bambino zeer succesvol gestart. Vrijdag 189 en 182 punten met een 1ste plaats en vandaag maar liefst 196 en 199 punten met 2x verdiende 1ste plaats. Op naar de L1.

IMG_1921 IMG_2136 IMG_2103