Dit weekend wederom een zeer succesvol weekend geweest:

* Zaterdag reed Chantal Beekman met haar zwarte Andalusier Indy hun eerste officiële wedstrijd. Jammer van de spanning die zich met name in de stap en galop uitte maar verder twee keurige proeven gereden!

* Marie – Jose Pekelaar en Nabrusco gingen zowel zaterdag als zondag van start en hoe! Zaterdag maar liefst 200 en 201 punten en 2x 2de plaats van een groot deelnemersveld!! Gisteren besloten om vandaag L1 te gaan starten. Zonder hier specifiek voor getraind te hebben reden ze vandaag hun L1 debuut en hoe … 2x 1ste plaats met maar liefst 195 en 201 punten!

*Caya was vandaag zowel met Zenzi Boy als met haar grote zwarte KWPN ruin Black Treasure ook enorm succesvol. Met Zenzi Boy reed zij een puntenscore van maar liefst 210 en 213 punten en 2 x 1ste plaats! Black Treasure liep vandaag zijn eerste dressuur wedstrijd die werd beloond met maar liefst 209 en 202 punten en een 2de plaats!

* Nicole van Esveld met Bambino na aflopen weekend zeer succesvol de B te hebben afgesloten, reden vandaag ook hun L1 debuut. De spanning speelde bij Nicole behoorlijk parten waardoor ze weg in de proef kwijtraakte. Ondanks de spanning 2 nette proeven kunnen rijden die een volgende keer zeker winstpunt waardig gaan worden!

* Judith Schreurs met Gentleman reden vandaag hun 2de L1 wedstrijd en de 1ste proef werd beloond met een 1ste plaats en maar liefst 190 punten! De 2de proef slopen er jammer genoeg kleine foutjes in. Heel leerzaam voor deze jonge combinatie die als een speer gaan!