Vandaag vond alweer de laatste outdoor wedstrijd op deze pracht accommodatie plaats Een aantal leerlingen van ons zijn hier vandaag gaan starten met succesvol resultaat

; *Lonneke van den Broek Koppe ging vanochtend vroeg al van start in de klasse B met de stoere ruin Umiro in eigendom van Steffenie van Schagen. Lonneke reeds over de helft van haar zwangerschap is, zolang het gaat,nog heel actief in de “wedstrijd’ sport. Umiro pakt de laatste tijd goed aan en het losrijden in de binnenbaan ging ook heel goed. Helaas in de ring in de buitenbak kreeg hij te veel spanning en afleiding waardoor de proef niet naar kunnen gereden kon worden. Erg jammer maar zeker knap gereden Lonneke!

* Janine Stolwijk met Aretta VDL in eigendom van Claudia Braxhoofden ging voor de allereerste keer officieel starten. Janine al jaren lang een hele goede vriendin van mij en super hulp met mijn paarden rijdt sinds kort Aretta bij. Dit gaat zo goed dat zij besloten officieel te gaan starten , zeker na hun onderlinge wedstrijd waar zij L2 met maar liefst 4 winstpunten en een 1ste plaats reden. Helaas had ook Aretta vandaag last van spanning in de buitenbaan.  Desondanks kreeg Janine het compliment van de jury dat zij Aretta heel vriendelijk voorgesteld had en maar liefst 3 winstpunten. Trots op mijn vriendin die eindelijk na jaren paarden bijgereden te hebben nu de kans krijgt van Claudia om te kunnen starten.

*Maike Dubelaar met Belito J in eigendom van Ramón Lindauer, sinds kort in training bij ons gingen vandaag van start in de L1. Het waren twee pittige proeven met goede stukken ertussen en stukken waar we al mee aan het werk zijn ter verbetering. Knap gereden Maike en de stijgende lijn is ook in de ring te zien!

*Joyce Rits met de stoere Friese ruin Hoyte fan Bosksicht in eigendom van Marion van Meerveld gingen vandaag voor hun laatste punt in de L1 en reden er maar liefst 2 ondanks de kleine foutjes. Netjes gereden en op naar de L2! Wat zeker een vermelding waard is, is dat Hoyte aan een oog blind is maar zoveel vertrouwen in Joyce heeft , je hier niets van merkt en zij geen hinder aan ondervinden.

*Claudia Braxhoofden pakte Aretta VDL in de middag weer van stal om in de M1 van start te gaan. Aretta  ondervond al wat minder spanning en Claudia reed 2 keurige proeven die behoorlijk streng gejureerd werden. Alsnog met een winstpunt rijker en een 1ste plaats gingen zij trots op huiswaarts aan. Temeer zij weken niet gereden heeft vanwege een gebroken enkel en Claudia sinds kort uit het gips is. Super gereden Claudia.

*Samantha Teunissen met Cleopatra Sollenburg gingen van start in de M2. Ook zij konden afgelopen weken niet trainen wegens een pijnlijke dikke enkel na een trap van paard. Koste wat kost wilde Samantha deze wedstrijd rijden. Helaas ondervond Cleopatra ook erg veel spanning in de ring in de buitenbaan, dit kostte hen winst. De 2de proef ging alweer beter en pakte zij alsnog een winstpunt mee. Ondanks dat deze combinatie veel beter kan, onder deze omstandigheden heel goed gereden!

* Esther Balfoort met D’arlette reden hun debuut in de M2. Nog niet geheel bevestigd en met de instelling we gaan een training/oefenrondje rijden, reden zij maar liefst in de 2de proef een mooie winstpunt waarmee zij nu officieel M2 zijn. Super knap gereden! Een mooie geslaagde wedstrijddag.

Trots op alle deelnemende leerlingen en hun paarden.