Op de prachtige sportaccommodatie stal Wennekers vonden dit weekend de indoor dressuurwedstrijden plaats. Een groot aantal leerlingen van ons hebben deelgenomen en zeer succesvol gereden.

Zaterdag in de B, L1, L2 en Z

*Mylou Koole met haar stoere springgefokte ruin Smug reden hun wedstrijddebuut. Ondanks heel wat hobbels in de weg naar hun wedstrijddebuut toe reden zij twee hele mooie nette proeven.  Super trots op  Mylou, niet alleen een top groom maar ook een hele fijne amazone!  Mooie 1ste en 2de plaats met maar liefst 194 en 185 punten!

* Dylan Kaya met haar ruin Zayno gingen voor hun laatste winstpunt in de L1. Twee mooi gereden proeven, jammer van de programmafout in beide proeven maar desalniettemin 2x 2de plaats met 193 en 192 punten!

* Shanna Bornstein en haar merrie Be Fair na bijna een jaar wegens blessure en revalidatie niet meer gestart te hebben, gingen vandaag weer van start en tevens hun debuut in de L1. Dit resulteerde in 2 mooie proeven die beiden met een  dikke winstpunt beoordeeld werden!

* Petra Harman-Rietsnyder met haar springgefokte 5 jarige ruin Jolly Joker’s Highness betreden sinds kort de witte hekjes in de L2. Met springen wordt hij succesvol door Richard van Zaanen uitgebracht.  Petra en Highie laten al een stijgende lijn in de training en ook op de wedstrijd zien. Twee fijne proeven waarvan de eerste proef met een mooi winstpunt beoordeeld werd en officieel L2 is!

* Joyce Rits met haar stoere Friese ruin  Hoyte fan Bosksicht in eigendom van Marion van Meerveld, reden hun debuut in de L2. Eerste proef te slordig maar in de 2de proef reed Joyce scherper en secuurder en werd maar liefst beoordeeld met een 1ste plaats en 192,5 punten!

* Minoes Moeskops met haar Tinker merrie Joy reden twee nette proeven waarvan de tweede proef met een mooie winstpunt beoordeeld werd en het positieve commentaar van de jury  die hen vaker gejureerd heeft meldde dat zij duidelijk verbeterd zijn!

*Lisa Bosveld met haar sensibele springgefokte merrie Cleopatra reden in de avond hun debuut in de Z1. Eerste proef overheerste de spanning de gehele proef waardoor helaas net geen winst maar in de 2de proef reden zij keurig en meer ontspannen en dit werd dan ook winstpuntwaardig beoordeeld! Officieel Z1!

*Fenna Haarmans en de imposante Gelderse ruin Tom in eigendom van Katja en Jan Vledder reden alweer 2 betere proeven tov vorige keer in de Z1.  Goed door blijven trainen en de winstpunten stromen weer binnen!

Zondag in de B, L1, L2,M1 en M2

* Amber Schrijver met haar knappe veelzijdige schimmel ruin Flippo de Niro reden hun debuut in de M1. Zij reden twee hele fijne proeven.  Beide proeven werden beoordeeld met een mooie 3de plaats en maar liefst 3 winstpunten!

*  Claudia Braxhoofden en haar sensibele merrie Aretta VDL gingen voor hun laatste winstpunt in de M1 en reden er maar liefst 3!  Een mooie 1ste plaats met een mega score van maar liefst 202,5 punten!

* Janine Stolwijk betrad in de middag met Aretta de ring in de B. Hun 2de wedstrijd en ook zij reden hele mooie proeven en een 1ste en 2de plaats met eveneens een monster score van 208,5 en 197 punten!

* Lonneke van de Broek Koppe en de stoere springgefokte ruin Umiro in eigendom van Steffenie van Schagen reden hun laatste wedstrijd waarna Lonneke met zwangerschapsverlof gaat. Zij reden twee hele fijne proeven die beiden met een mooie winstpunt beoordeeld werden!

* Martina Esveld en haar mooie merrie Candice af en toe in training bij ons gingen van start in de L1. Ondanks de twijfel en spanning wel niet te zullen gaan starten reden zij twee proeven die net niet winstpuntwaardig waren maar wel al dicht in de buurt van winst komen!

*Bo Jonker en de veelzijdige schimmel ruin Zep in eigendom van Anita van Malsen reden twee hele fijne proeven in de L2 die ook beoordeeld werden met een mooie 2de plaats en bijna 3 winstpunten!

*Kirsten van Soest en haar stoere ruin Ewijn eveneens springgefokt reden hun debuut in de M2 en meteen winst waarmee zij nu officieel M2 zijn. Heel goed gereden!

*Samantha Teunissen en haar mooie pittige merrie Cleopatra Sollenburg reden twee keurige proeven in de m2. Zij reden mooie dikke winstpunt in de eerste proef!  Tweede proef werd wat strenger gejureerd en had iets meer storingen waardoor helaas geen winst.

*Esther Balfoort en haar pittige mooie merrie D’arlette reden hun 2de wedstrijd in de M2. Twee mooi gereden proeven die beoordeeld werden met een mooie 2de en 3de plaats en maar liefst 3 winstpunten!

*Caya de Haas zadelde haar beide paarden om van start te gaan in de M2. Met Zenzi Boy haar stoere knappe Welsh hengst (te koop) ging ze als eerste van start, beide proeven met  winst en een mooi 1ste plaats en hiermee Z startgerechtigd!

Met Black Treasure had  Caya in de eerste proef haar handen vol en besloot af te groeten. Gelukkig herpakten zij zich in de twee proef en deze werd dan ook met een mooie winstpunt beoordeeld!

 

Het was een lang maar zeer geslaagd & succesvol wedstrijdweekend!

Heel erg trots op jullie allen die hier keihard naar toe trainen en werken!