Zeer geslaagd en succesvol wedstrijdweekend te Aalsmeer Stal Wennekers

*Onze eigen toppertjes met hun top pony Twist hoeve’s Jork reden 4 geweldige proeven!  Balou beet de spits af in de L1. In korte tijd zijn zij enorm gegroeid en dat zie je terug in de proeven. Mooie 1ste plaats en 2 winstpunten. Een uur na Balou haar proeven ging Nina de ring in met Twister. Nina was vreselijk zenuwachtig, ze wilde dolgraag haar laatste 3 punten rijden om ook L1 te mogen gaan starten. Heel geconcentreerd ging zij de ring in en reed hun laatste 3 winstpunten en een mooie 1ste en 2de plaats!

  

*Esther Abrahim met de bijna 4 jarige Jumanji reden zaterdag voor hen een wat mattere proef dan wat zij gewend zijn. Toch nog een winstpunt. Super knap van deze jonge combinatie!

* Janine Stolwijk met de zeer sensibele talentvolle merrie Aretta VDL in eigendom van Claudia Braxhoofden reden maar liefst 4 winstpunten en een 1ste plaats! Nog 1 wp en dan zijn zij alweer L2 startgerechtigd!

Esther Balfoort met de fijn bewegende merrie D’arlette reden hun 2de wedstrijd in de Z1. Ondanks dat ze iets laat begonnen met losrijden reden zij 2 fijne proeven waar zeker nog verbetering in zit. Met een brede glimlach op haar gezicht reed Esther trots haar merrie door beide proeven die met 2 mooie winstpunten en een 1ste plaats beoordeeld zijn!

*Kirsten van Soest en haar brave ruin Ewijn reden in de eerste proef een 2de plaats en winst. De 2de proef moest Ewijn plassen waardoor hij de hele proef op de rem reed. Helaas geen winst, maar alsnog netjes gereden van deze fijne combinatie!

*Samantha Teunissen reed haar,Cleopatra Sollenburg vandaag naar een mooie 1ste en 3de plaats en 2 winstpunten, dit met haar gebroken gespalkte vinger.  De ene jury omschreef Cleopatra als een stoer paard en de andere jury vroeg of ze ook haar naam eer aan deed qua gedrag, ook zij vond haar naam en voorkomen mooi.  Nog 1 winstpunt te gaan en dan is deze mooie combinatie alweer Z1 startgerechtigd!

*Claudia Braxhoofden reed vandaag Aretta VDL naar een 2de plaats in de M2, helaas net geen winstpunt. Twee proeven met zeker mooie stukken maar ook stukken waarin Aretta te heet werd en daardoor wat foutjes ontstonden.  Aretta liep toch maar mooi 4 proeven dit weekend en viel beide dagen in de prijzen!

*Joyce Rits en de grote Friese ruin Hoyte fan Bosksicht in eigendom van Marion van Meerveld gingen vandaag van start in de  M1.  In de training tonen zij duidelijk een stijgende lijn, alleen kwam dit vandaag in de proeven jammer genoeg niet geheel tot uiting desondanks reden zij toch winst!

*Stacey Boon en de knappe PRE hengst Culto el Bayo in eigendom van Miranda Pecht gingen na bijna een jaar niet meer gestart te hebben vandaag weer van start. En hoe, ondanks de spanning bij Culto bleef Stacey heel rustig en reed Culto heel keurig beide proeven door die maar liefst met een mooie 1ste plaats en 3 winstpunten werden beoordeeld! Met de complimenten van de jury die had genoten van de proef!

*Sabina Nosova en de allround schimmel merrie Jolly Joker’s Berlady van wie zij sinds kort de trotse eigenaresse  is reden vandaag hun eerste wedstrijd. Voor Sabina die nooit eerder gestart heeft was het extra spannend. Maar wat deed deze prille combinatie het goed! Eerste proef net geen winst maar de 2de proef reden zij maar liefst 192 punten en een 2de plaats!