Afgelopen periode succesvol gestart op diverse locaties met mooie wedstrijdresultaten:

 • Mylou Koole met haar sensibele en zeer werkwillige ruin Smug in maar liefst  3 wedstrijden door de B en vandaag hun L1 debuut met een mooie 1ste plaats en 2 dikke winstpunten!
 • Tanja Scheffer met Taifoen de alweer 18 jarige merrie in eigendom van Barbara Werner na een jaar lang geen wedstrijd meer gereden te hebben dit weekend succesvol  in de L1 gestart met 2x 2de plaats en winst!
 • Janine Stolwijk met de knappe sensibele merrie Aretta VDL in eigendom van Claudia Braxhoofden voor de 2de keer  L1 gestart en wederom in de prijzen; 2x 1ste plaats en 3 winstpunten!
 • Nicole van Soelen met haar stoere spring gefokte ruin Goldfever reden weer 2 winstpunten in de B ondanks hun dipje van afgelopen week!
 • Lisa Bosveld met haar knappe fijn gevoelige merrie Cleopatra eveneens springgefokt reden na alweer enige tijd geen dressuurwedstrijden meer gereden te hebben twee fijne Z1 proeven. Eerste proef helaas net geen winst maar alweer zoveel beter dan de laatste keer. Duidelijk stijgende lijn!
 • Esther Balfoort Balfoort en haar fijn lichtvoetig bewegende merrie D’Arlette reden dit weekend hun Z1 debuut. Wat een mooie 1ste proef helaas net geen winst, 2de proef teveel foutjes maar zeker een goed debuut!
 • Juliette Meijer met haar springgefokte ruin Cruise Control in eigendom samen met haar moeder Marie-Cecile Meijer reden hun debuut in de L1 en zijn met een mooie winstpunt officieel L1!
 • Joyce Rits met de Fries Hoyte fan Bosksicht in eigendom van Marion van Meerveld reden hun debuut in de M1. Ontzettend knap hoe zij in korte tijd gegroeid en verbeterd zijn. Dat bleek met het mooie resultaat van maar liefst 192,5 punten in de eerste proef. Tweede proef was helaas het spreekwoordelijke muntje op.. toch nog netjes gereden met heel mooi jurycommentaar!
 • Esther Abrahim sinds enige tijd in training bij ons met haar nog jeugdige springgefokte ruin Jumanji reden ondanks de commotie rondom de wedstrijdbaan een mooie 2de plaats en winst. Inmiddels in korte tijd alweer B+8!
 • Samantha Teunissen met haar knappe zwarte merrie Cleopatra Sollenburg was in eerste instantie niet van plan te gaan starten aangezien zij een paar weken geleden door een val van Cleopatra haar vinger heeft gebroken en sindsdien niet meer gereden. Toch bleef het kriebelen en is ze afgelopen week 2x kort op Cleopatra gestapt en vandaag de ring in in de M2. En hoe.. maar liefst 3de plaats en winst!
 • Kirsten van Soest met haar stoere springgefokte ruin Ewijn hebben jammer genoeg niet kunnen  lessen. Druk door studie en nieuwe baan toch gestart vandaag. Helaas niet hun allerbeste wedstrijd. Volgende keer weer beter! In zeer korte tijd naar de M2 gereden super knap!
 • Claudia Braxhoofden met de knappe Aretta VDL die dit weekend 2x aan start kwam reden vandaag met veel meer rust en ontspanning twee M2 proeven. Hierdoor verloren zij wel enig impuls wat hen helaas punten kostten. Ook zij zijn in zeer korte tijd naar de M2 gereden en enorm gegroeid!
 • Bo Jonker en de knappe schimmelruin Zep in eigendom van Anita van Malsen reden vorige week de regiokampioenschappen Noord Holland in de L2. Helaas net buiten de top 3. 4de plaats en 1ste reserve. Mooi resultaat!
 • Onze eigen toppertjes Nina en Balou moesten jammer genoeg de wedstrijd cancelen mede vanwege een wondje in Twister zijn kootholte, heeft zich helaas aangetikt. Gelukkig heelt het goed!

Super trots op onze leerlingen (ook degene die geen wedstrijden rijden) altijd goed en serieus met veel plezier aan het trainen met hun geweldige paarden! Op naar het voorjaar en het outdoor seizoen!