Afgelopen weekenden zijn een aantal leerlingen van ons succesvol gestart

* Joyce Rits met de stoere Friese ruin Hoyte fan Bosksicht  in eigendom van Marion Meerveld hadden al een top debuut in de L2 en nu 2 wedstrijden verder staat de teller op +5 en 1ste en 2de klasseringen. Helaas vandaag door een te zware bodem 1 winstpunt rijker. Knap gereden!

* Minoes Moeskops met haar Tinker merrie Joy reden vandaag hun laatste winstpunt in de L2 en zijn hiermee M1 startgerechtigd! Super knap temeer zij vorig jaar november zijn begonnen in de B en nu M startgerechtigd!

* Esther Balfoort met haar lichtvoetige merrie D’arletta gingen vorig weeekend op de valreep van start in de m2. Ondanks dat dit niet hun beste proeven waren werden ze alsnog beoordeeld met 2 winstpunten!

* Bo Jonker en Zep de knappe schimmel ruin in eigendom van Anita van Malsen reden vandaag maar liefst 5 winspunten in de L2 en 2x 1ste plaats! Hiermee zijn zij M1 startgerechtigd ! September vorig jaar begonnen in de B en in een jaar tijd M1 startgerechtigd! Heel erg knap!

* Ramón Lindauer met zijn veelzijdige ruin Belito reden 2 weken geleden winst in de L1. Vorige werk ging de wedstrijd helaas wat minder goed waardoor net geen winst maar wel goed bezig!