*Nina & Balou hadden zich al wekenlang verheugd en voorbereid om met hun pony Zouwelanden’s Promise voor de eerste keer op vreemd terrein in de klasse B pony’s te gaan starten. Gisterenavond kwam Nina ziek thuis en ging met 39,4 graden koorts naar bed in de hoop de volgende dag alsnog te kunnen starten. Vanochtend vroeg werd Nina vol goede moed wakker en na een paracetamol ingenomen te hebben wilde ze dolgraag gaan starten. Promise hadden we al gewassen en nadat we haar geknot hadden, overviel de koorts en griep Nina wederom en heeft zij zich teleurgesteld af moeten melden en is ziek met Jan naar huis gegaan…

Balou nam zich voor extra goed haar best te doen en ze vertelde dat Promise haar dit ook beloofde…..

En wat deden ze goed hun best…. zo enorm trots op Balou en Promise. Ze reden twee hele nette bijna foutloze proeven. En dat vond de jury blijkbaar ook want de proeven werden beoordeeld met maar liefst 197 en 192 punten!

* Ook Debora van Osch moest zich helaas met Easy-Rider afmelden. Afgelopen wedstrijden hebben zij zeer goede resultaten geboekt in de klasse ZZL. In Benningbroek 227 en 205 punten en afgelopen wedstrijd te Houten 2x 2de plaats met 211,5 en 221,5 punten. Hopelijk zien wij deze combinatie gauw weer in de ring terug om deze stijgende lijn verder voort te kunnen zetten!

* Claudia Braxhoofden met haar knappe merrie Aretta VDL reden vandaag hun laatste 2 punten 183,5 en 188,5  in de L2 en 2x 2de plaats. Deze combinatie is hiermee M1 startgerechtigd!

* Esther Balfoort met ook haar knappe merrie D’arlette reden vandaag 2 nette proeven 188 en 183,5 punten, met jammer genoeg een storing in de galop. Hiermee komen zij in korte tijd alweer op L2 +7!

*Samantha Teunissen en ook haar mooie merrie Cleopatra Sollenburg gingen vandaag van start in de M1. Cleopatra was vandaag niet even gehoorzaam en dit kostte punten met name in de galop. De overige onderdelen werden goed uitgevoerd en beoordeeld met een winstpunt en een 1ste plaats!

*Keisha Tjepkema met haar stoere ruin Django De Balou gingen begin van de avond van start in de L1 en reden 2 hele fijne proeven die werden beoordeeld met maar liefst 2x 195,5 punten en 2x 1ste plaats! Na afgelopen wedstrijden minder goed beoordeeld te zijn maar wel gereden te hebben is dit een mooie afsluiter van het wedstrijdjaar 2016.

Super trots op al onze leerlingen die vandaag succesvol gepresteerd hebben maar ook op al onze overige leerlingen! Mooie afsluiter van een zeer succesvol en vooral sportief met veel plezier hebbend paardenjaar! Op naar volgend jaar!

Beste Wensen!