Zaterdag 28 september vond de 1ste wedstrijd van de 4 wedstrijden voor de Horse Paradise Cup plaats.

Minimaal 3 van de 4 wedstrijden dien je te starten om deel te nemen aan de Cup.

  • Charlotte Schildknegt met haar knappe sensitieve ruin Just Kidding Horsea v. Voice x United sinds kort in training bij ons reden mee in de klasse B. Deze wedstrijd was hun aller eerste wedstrijd samen en reden zij ondanks de spanning 2 nette  proeven met fijne stukken ertussen met 2 x 2de plaats en 2 mooie winstpunten. Nu km’s gaan maken.
  • Annebel Hendrix en  haar knappe schimmel Ino Matscho-Imoo die af en toe behoorlijk kan puberen waren eigenlijk niet van plan te gaan starten maar kregen bericht mee te kunnen doen. Na even in een dressuur-dip te hebben gezeten toch besloten te gaan en zeker de moeite waard. Zij gingen weer als vanouds en reden 2 nette proeven met mooie winstpunten en 2de plaats.
  • Carolien van Diemen met de stoere ruin Ufo in eigendom van Lauri de Goeij, reden mee in de L2. De stijging die zij de laatste tijd in de training laten zien kwam ook duidelijk terug in de proeven. Twee hele goede proeven met een 1ste en 2de plaats en 2 dikke winstpunten. Nog 1 punt te gaan en deze combinatie mag al M1 starten.
  • Carmen Verburg en haar behoorlijk sensibele merrie Zebalia reden mee in de Z1. Voor de eerste proef net iets te kort los gereden maar wel voldoende impuls, soms iets te veel soms.  De 2de proef ging alweer een stuk beter en met 213,5 punten een mooie score en dikke winst.
  • Samantha Teunissen heeft helaas niet kunnen starten, zij is geveld door de griep.  Goed uitzieken en op naar de volgende wedstrijden in het ZZL

Zondag 29 september KNHS wedstrijd te Ouderkerk a’d Amstel

  • Joanne Wilkinson en haar eventing ruin Kinnitty Five Huindred reden hun eerste dressuurwedstrijd in Nederland na een aantal keren succesvol in de eventing gereden te hebben. Zij reden vandaag in erbarmelijke weersomstandigheden in de L1 naar winst!