Zaterdag 14 september B tm ZZL te Aalsmeer

 • Annebel Hendrix en haar springpaard Ino Matscho-Imoo reden vorige maand bij Horse Paradise Stables te Aalsmeer als enige naar winst in de L1 en een 1ste plaats. Super knap!
 • Kirsten van de Giessen en haar stoere ruin Clyde hebben in een paar wedstrijden de B succesvol doorlopen . Vorige week hun L1 debuut te Beinsdorp gereden. Nog even puntjes op de ï en dan  komen de winstpunten vanzelf weer.
 • Sterre van de Keulen is met haar stoere pony Trump Card sinds kort in training bij ons. Bij het bereiken van haar 18 jarige leeftijd sluit zij tevens de pony wedstrijden af en reed zaterdag te Aalsmeer Stal Wennekers hun debuut tussen de paarden in de L1 . En wat voor een debuut, zij reden naar een 1ste plaats en maar liefst 3 winspunten! 188 en de mooie score van 200 punten! Gefeliciteerd!
 • Charlotte van den Brekel en haar zwarte knappe niet altijd even makkelijke ruin Dynamic reden in dezelfde klasse maar werden in de andere proef 1ste met ook al zo een mega scoren van 210,5 en 194,5 punten! Geweldig gefeliciteerd!
 • Juliëtte Woudstra en haar mooie ruin v Jazz, Dai Hermanus reden hun debuut in de L2. Jammer genoeg liep de wedstrijd enorm uit en in de 2de proef uitte dit zich ook bij Dai die nog moeilijk fijn te rijden was. Maar gelukkig konden zij de in de eerste proef laten zien dat zij helemaal klaar voor de L2 zijn met een prachtige 1ste plaats en 197,5 punten ook in de 2de proef reden zij alsnog naar een 1ste plaats maar net geen winst.
 • Carmen Verburg en haar sensibele merrie Zebalia sinds kort debuterend in de Z1 laten in 3 wedstrijden een enorme stijging zien met afgelopen zaterdag maar liefst 211 punten en hiermee officieel Z1! BAM!
 • Sterre van Uden met de altijd dansende bewegende Jolly Joker’s Rebelse in eigendom van Petra Harman Rietsnijder reden hun ZZL debuut.  Na een vakantie stop hebben zij de training weer opgepakt maar het ZZL kwam net iets te snel de proeven zaten er nog niet goed in en helaas reden zij verkeerd. Op naar de volgende wedstrijd dan zitten de proeven er zeker in!
 • Samantha Teunissen en haar zwarte sensibele Sollenburg merrie Cleopatra zijn er ook bijna 2 maanden uit geweest. De training pakten zij weer goed op alleen in de proef was er nog teveel spanning en ook Samantha reed jammer genoeg verkeerd. Komende wedstrijden gaan zij weer knallen de goede kant op!

Zondag 15 september  B tm M2 te Aalsmeer

 • Carolien van Diemen met de stoere ruin Ufo in eigendom van Lauri de Goeij reden na 2 weken geleden by Funny Horse winst te hebben gereden vandaag wederom naar winst in de L2. Beide proeven zaten hele mooie stukken tussen en ook genoeg ruimte voor verbetering.
 • Lili Schonherr en haar E pony Jumper sinds kort in training bij ons reden afgelopen week bij Nieuw Amstelland hun L2 debuut met maar liefst 2x 1ste plaats en de enige met winst! Vandaag reden zij wederom 1x naar de 1ste plaats en winst! Super goed!
 • Onze hekkensluiters Nina & Balou Bontekoe met hun topper Twist hoeve’s Jork:
 • Nina reed in de M1 2 hele fijne proeven. In de 2de proef slopen er jammer genoeg wat slordigheid foutjes in maar wel mega mooi compliment van de jury. Vol lof over Twister en over Nina ze verwacht hen zeker weer op het NK te zien! Vandaag in de M1 een mooie 1ste plaats en 2 winstpunten erbij en met een grote glimlach op haar gezicht reed ze vol trots haar proeven.
 • Balou als allerlaatste start van de dag en zowel voor Balou als voor Twister hun M2 debuut.  In de eerste proef reden zij naar winst en zijn officieel M2!  Maar oh wat was ze zenuwachtig en wilde in de 2de proef al bijna afgroeten. Gelukkig luisterde ze dit keer en reed door met knikkende knieën . En wat een groot compliment van de jury, zij vindt Balou een enorm technisch kundig ruiter. Zij aanschouwde Balou bij het rijden alvorens de proef begon en zag hoe de zenuwen parten gingen spelen tijdens de proef en foutjes en verkeerd rijden er in slopen..maar wat een groot compliment kregen zij van de jury en ook zij worden zeker op het NK verwacht! Vertrouwen en dan komt het helemaal goed maar voor nu officieel M2 en super trots!