Een prachtig mooi opgezet Concours Hippique Haarlemmermeer. De dressuurringen waren helaas wat aan de zware kant, flink ploeteren voor de paarden zeker onder deze tropische temperaturen. Maar dit mocht de pret en de resultaten niet drukken:

  • Caya de Haas met haar stoere knappe Welsh hengst Zenzi Boy (tevens te koop) reden naar een mooie 2de plaats in de M2 en 2 dikken winstpunten. In de middag startte zij met haar knappe paard Black Treasure eveneens in de M2 en reed maar liefst 3 winstpunten!
  • Esther Balfoort met haar top merrie D’Arlette reden in de M1 naar een mooie 3de plaats en maar liefst 3 winstpunten!

 

  • Kirsten van Soest en haar stoere ruin Ewijn gingen al vroeg op pad met hun trouwste en trotse fan moeder Anneke van Soest. Kirsten en Ewijn gingen naar Noordwijkerhout alwaar ze in de M1 wederom 3 winstpunten reden en een 1ste plaats!

 

  • Klapper op de vuurpijl….. Excellent Black liep naar een prachtige mooie 2de plaats in de Inter 1. Met losrijden was hij handen vol. Ondanks de zware bodem en de warmte had hij flink het gas erop… te heftig soms… gelukkig in de ring iets beter te handele. En dat resulteerde in een mooie 2de plaats met een score van 63,82%.