Vrijdag 02 juni wedstrijden te Horse Paradise Stables te Aalsmeer B tm M

  • Bo Jonker ging na enige tijd niet meer op wedstrijd te zijn geweest weer van start met Zep, in eigendom van Anita van Malsen. Ze moesten nog 1 punt om de overstap naar de L2 te mogen maken en reden er maar liefst net geen 3 en 2x 1ste plaats! Super gereden!
  • Carolien van Diemen en El Diarado in eigendom van Shelley Roby, reden ook in de L1. Helaas dit keer niet zo fijn kunnen rijden als afgelopen wedstrijd. Ook nog met een zadel die ze adhoc mochten lenen en nooit mee gereden hadden. Het zadel lag goed maar El Diarado had te veel praatjes. Volgende x weer knallen en scoren! Wel weer 7,5 voor het wijken!
  • Joyce Rits met de knappe Fries Hoyte in eigendom van Marion van Meerveld sinds kort in training bij ons en ook enige tijd niet gestart reden een mooie winstpunt in de 2de proef. 1ste proef helaas net iets te veel spanning maar in de 2de proef herpakten zij zich!
  • Minoes Moeskops met Joy gingen van start in de L2. Helaas kostte de warmte hen impuls .. een mooi trainingsrondje waar zeker ook nette stukken tussen zaten!
  • Esther Balfoort met D’Arlette gingen in begin avond van start in de M1. Ze reden 2 hele nette proeven en deze werden ook dik beloond met 2x 1ste plaats en 193 en 190,5 punten. Nog 1 punt te gaan en deze combinatie mag al M2 gaan starten!
  • Samantha Teunissen en Cleopatra hadden hun debuut in de M2. De eerste proef begonnen zij heel netjes totdat Cleo schrok en teveel spanning opbouwde.. De 2de proef ging al stuk beter en dicht tegen de winst aan!

Zondag 04 juni

  • ¬†Excellent Black loopt een hele fijne Inter1 proef te Aerdenhout met nog genoeg ruimte tot verbetering. Ondanks het korte losrijden hem heel netjes door de proef heen kunnen rijden met een score van maar liefst 66,32%, Trots op deze nog maar 8 jarige hengst van Painted Black x Donnerhall
  • Debora van Osch en Easy-Rider in het ZZZ helaas te veel spanning waardoor de proeven niet naar kunnen gereden konden worden. Series gaan al veel beter maar helaas veroorzaakte de spanning bij Easy te veel storingen. Lekker doortrainen dan dansen zij straks ook door het ZZZ heen.
  • Kirsten van Soest en Ewijn gingen van start in Velsen- Zuid te Vario Hippique in de klasse M1. Na een kort dipje waar Kirsten heel krachtig met Ewijn uit is gekomen reden ze vandaag naar een score van 180,5 en maar liefst 200,5 punten en een 2de plaats!