Regiokampioenschappen Noord Holland te Benningbroek  B t/m ZZL

* Stacey Boon met Culto in eigendom van Miranda Pecht reden in de klasse B een hele nette proef hun 2de wedstrijd en meteen al de Regiokampioenschappen op naar nog vele succesvolle wedstrijden en dat blijkt.

Afgelopen zaterdag gestart op de mooie accommodatie van Horse Paradise Stables en reden hier naar een mooie 1ste plaats met maar liefst 189,5 punten, helaas de 2de proef te veel spanning waardoor geen winst

* Fenna Haarmans met Tom in eigendom van Katja en Jan Vledder mochten deelnemen aan de Regio in de klasse Z1.  Na een succesvolle kringkampioenschap reden zij maar mooi mee met de beste van Noord Holland. Super prestatie van Fenna en Tom

* Stephanie Hekelen met Black Berry, vorig jaar nog in het Z1 deelgenomen aan de Regiokampioenschappen en nu in het ZZL, super knappe prestatie en een mooie proef en kür gereden.

* Cindy Jonkers met Wierd van de Hamelspoel deelgenomen aan de regiokampioenschappen klasse M2, hun 2de wedstrijd in het M2 en na lange tijd niet gestart te hebben. Eerste proef zijn zij op een mooie 3de plaats geëindigd en mochten met de beste 6 overkampen. Fantastische prestatie.

 

Zaterdag 18 februari te Horse Paradise Stables Aalsmeer

* Stacey Boon met Culto in eigendom van Miranda Pecht reden naar een mooie 1ste plaats en 189,5 punten in de eerste proef. Tweede proef door teveel spanning helaas geen winst.

* Tanja Scheffer met Taifoen in eigendom van Barbara Werner reden afgelopen zaterdag in de kasse B wederom 2 mooie winstpunten en 2de plaats.  Deze combinatie gaat enorm vooruit.

* Minoes Moeskops met Joy sinds kort in training bij ons gingen van start in de L1. Eerst proef moesten zij er nog even in komen en reden hier net geen winst maar in de tweede proef herpakten zij zich en reden een mooie winstpuntwaardige proef.

* Demi Kruyswijk met Hernández xavi dbi gingen van start in de klasse L2 en reden hier maar liefst 3 winstpunten! Heel netjes gereden.

* Samantha Teunissen met Cleopatra Sollenburg reden in de klasse M1 twee hele fijne proeven en dit nadat ze buiten losgereden hadden. Dit was al een hele prestatie op zich daar Samantha haar laatste ervaring met Cleo in de buitenbak niet zo’n fjine ervaring was.

* Esther Balfoort met D’Arlette reden hun debuut in de M1 en wat voor een debuut maar liefst 2x 1ste plaats en 2 mooie winstpunten. Super goed!

 

Zondag 19 februari te Weesp

* Lisa Bosveld en Cleopatra gingen hier van start in de klasse M2 en reden naar een zeer mooi resultaat van 200 en 185,5 punten en een 1ste plaats! Nog 1 punt te gaan en deze combinatie mag Z1 gaan starten!

 

Allen gefeliciteerd met jullie behaalde resultaten wel dan niet beoordeeld met winstpunten voor jullie allen weer een enorme ervaring rijker. Ben als instructrice en tevens coach/trainer enorm trots op jullie!