Wederom zeer geslaagd en druk bezochte wedstrijd te stal Wennekers. Helaas kon ik niet bij alle aan start gaande leerlingen aanwezig zijn, maar desalniettemin enorm trots op jullie allen!

Zaterdag 04 februari

B paarden:

*Stacey Boon met de knappe Andalusische hengst Culto in eigendom van Miranda Pecht reden ondanks de spanning en druk om hen heen toch nog 2 nette proeven waarvan 1 zelfs met een 2de plaats en 185,5 punten! Heel knap van deze prille combinatie.

* Annebel en haar sensibele merrie Fee reden ook naar winst. Zeer goed gereden van Annebel temeer Fee de laatste paar dagen behoorlijk vol adrenaline zit en dan handen vol met rijden is, maar zodra ze ontspannen wordt gaat ze steeds fijner lopen.

B pony’s:

* En dan onze trots Nina en Balou met hun knappe pony Promise reden wederom beiden winst!! Balou zelfs 2x een 1ste plaats, even slikken voor Nina maar dit hoort er nu eenmaal bij.

* Kiki Poldermans met haar stoere ruin Bizar Unique reden hun laatste punten in de L1 en gingen de volgende dag al direct  van start in de L2 met in de eerste proef een mooie 1ste plaats en winst en in de 2de proef helaas geen winst , iets te veel spanning. Hiermee officieel L2!

Z1 Paarden:

* Barbara Ingenbleek-jagt met haar knappe afstammeling van Painted Black, Black Gold, sinds kort in training bij ons reden 2 fijne proeven. In de eerste proef was hij wat fris daardoor wel de gehele proef met impuls en een mooie score van 208 punten. 2de proef ook heel netjes gereden maar strenger beoordeeld waardoor helaas geen winst.

ZZL Paarden:

* Petra Harman Rietsnyder en haar “power pony” Jolly Joker’s Rebelse reden hun debuut in het ZZL.  De eerste proef reden zij zo fijn en ontspannen en werd dan ook met een mooie winstpunt beoordeeld en hiermee zijn zij officieel ZZL! De 2de proef had Rebel te veel spanning met name in de wissels hier wilde Rebel al voor de series gaan.

* Stehpanie Hekelen met haar stoere “pony” Black Berry reden 2 hele netten proeven, deze werden dan ook beiden met een mooie winstpunt beoordeeld. Heel fijn gereden, op naar de Regio Kampioenschappen volgende week!

 

Zondag 5 februari

L1 Paarden:

* Bo Jonker met de veelzijdige ruin Zep in eigendom van Anita van Malsen, hadden in de eerste proef wat last van spanning hierdoor net geen winst, de 2de proef herpakten zij zich en reden naar een mooie 2de plaats met maar liefst 193 punten!

L2 Paarden:

* Esther Balfoort en haar lichtvoetige merrie D’arlette gingen voor hun laatste winstpunt in de L2 en reden er maar liefst 3 en een 1ste en 2de plaats met de complimenten van de jury over Esther haar keurig houding en zit, een ruiter die letterlijk ‘licht’ rijdt en het paard niet tegenzit. Op naar de M1!

* Carmen Verburg en haar sensibele merrie Zebalia gingen ook voor hun laatste winstpunt in de L2 en dat is ook hen gelukt. De eerste proef reden zij een fijne proef ondanks af en toe wat spanning. De 2de proef overheerste de spanning en hier net geen winst maar toch genoeg om naar het M1 te mogen!

* Demi Kruyswijk en haar mooie grote ruin Hernández xavi dbi gingen na lange tijd weer van start. Ondanks dat ze er lange tijd uit geweest zijn, zijn ze weer helemaal terug.  Zij reden twee hele fijne proeven, beiden werden dan ook beoordeeld met een mooie winstpunt.

M2 Paarden:

* Caya de Haas en haar veelzijdige ruin Be Terrific gingen voor de 2de keer van start in het M2, in zeer korte tijd door alle klassen heen gevlogen ( dus niet alleen over de hindernissen) en vandaag hun eerste winstpunt binnen en hiermee officieel M2!

* Cindy Jonkers en haar knappe Fries Wierd Van De Hamelspoel gingen eveneens voor de 2de keer van start in het M2 met zeer goed resultaat, 2 mooie winstpunten en 2de plaats en in de 1ste proef 2de plaats ex aequo. Op naar de Regio Kampioenschappen volgende week!

* Lisa Bosveld en haar veelzijdige maar ook sensibele merrie Cleopatra reden maar liefst een mooie 2de en 1ste plaats met 2 dikke winstpunten. Zeer knap gereden van deze fijne combinatie!

B Paarden:

* Roos Postmus en haar 4 jarige Paint x Arabier Sablo de Verano,  prille combinatie en sinds kort in training bij ons reden vandaag hun eerste officiële wedstrijd. Na een zeer succesvolle onderlinge wedstrijd, ging het vandaag wat minder. Helaas volgende keer beter.

* Tanja Scheffer met de mooie vosmerrie Taifoen in eigendom van Barbara Werner boeken in de training steeds meer vooruitgang en dat bleek vandaag ook in de ring, beide proeven werden met een mooie winstpunt beoordeeld!

* Juliette Meijer met de veelzijdige ruin Cruisecontrol Ckv sinds kort een combinatie en in training bij ons, reden vandaag hun eerste officiële wedstrijd. Een heel mooie debuut met maar liefst 3 winstpunten en een 3de plaats!

M1 Paarden:

* Samantha Teunissen en haar sensibele merrie Cleopatra Sollenburg reden vandaag wederom 2 mooie winstpunten. Ondanks de spanning in de eerste proef waardoor Cleo vanuit de galop al steigerend omdraaide… jammer verder was het een hele nette proef.

*Claudia Braxhoofden en ook haar sensibele merrie Aretta VDL reden vandaag hun debuut in de M1. Een heel mooi debuut met een 3de plaats en 2 dikke winstpunten. En hiermee officieel M1 in zeer korte tijd.

* Kirsten Van Soest en haar stoere ruin Ewijn reden eveneens hun debuut in de M1. Zij reden twee keurige proeven en een mooie winstpunt net geen 2 winstpunten. Ook zij zijn in korte tijd nu officieel M1