• Vandaag gingen Nina & Balou met hun lieve topper Twister starten. Het was nog even onzeker daar Twister een klein ongelukje had opgelopen en we hem even rust hebben gegeven. Gelukkig konden onze amazonetjes de training weer rustig opbouwen en vandaag als een trainingsrondje gaan starten mede daar de wedstrijd op eigen terrein plaatsvond. Twister deed enorm goed zijn beste en Nina was dan ook wel een beetje teleurgesteld over de uitslag. Wel hun laatste winstpunt gereden om M2 te mogen starten. Dit doel is dan ook zeker bereikt. Balou had er net als Twister helemaal zin in en reed 2x een 1ste plaats en winst in de M2 ondanks dat Twister behoorlijk handjes vol was. Hij zit boordevol energie en looplust beide amazones ondervonden hier enige hinder van maar nam niet weg dat ze beiden fijne proeven reden met voldoende ruimte voor verbetering.
  • Vorige week reed Sterre van Keulen met haar pony Trump Card maar liefst 4 winstpunten in de L2 bij de paarden en 2x 1ste plaats en zeer mooi jury commentaar.
  • Britt Laagwater en haar soms ondeugende D pony Prince reden in de L1 naar een mooie dikke winstpunt
  • Juli√ętte Woudstra en haar ruin Dai Hermanus v Jazz hebben de laatste tijd behoorlijk in de lappenmand gezeten. Aangezien de wedstrijd van gisteren op thuisterrein plaatsvond, besloten toch een oefenrondje L2 te starten uiteraard met goedkeuring arts. Alsnog 2 winstpunten gereden wetende en voelende dat er veel meer inzit.
  • Martina van Esveld en haar mooie maar zeer sensibele merrie Candice v. Scandic zijn de laatste tijd in de training hard aan het werk aan de ontspanning helaas lukte dit in de proef niet en beet Candice op haar lip. Heel jammer, wel de proeven nog uit mogen rijden.
  • Carmen Verburg en haar merrie Zebalia v Casa Grande V zijn in korte tijd zeer succesvol door de Z1 gegaan. Voor de Z2 zijn de wissels nog niet voldoende bevestigd vandaar dat Carmen besloot HC te starten. Twee fijne oefenproefjes kunnen rijden waarin voldoende ruimte voor verbetering
  • Samantha Teunissen en haar merrie Cleopatra Sollenburg v Johnson hebben de laatste tijd een enorme stijging in de training gemaakt, ook met het losrijden. Super fijn aan de hulpen en alle wissels bevestigd…helaas in de proef treedt nog te veel spanning op waardoor de proeven nog niet geheel tot zijn recht komen.. oefenen oefenen oefenen..
  • Lonneke Broek Koppe met Umiro v Rheinsberg in eigendom van Seffenie van Schagen reden vandaag hun debuut in de L1. Umiro is de jongste niet meer en heeft altijd zeer fanatiek gesprongen. Met de trainingen merken we al dat Umiro wat ouder aan het worden is en stijver begint en het soms ook wel moeilijk vindt. Dit bleek vandaag ook met de wedstrijd. Lonneke heeft ontzettend haar best gedaan.
  • Lili Schonherr en veelzijdige E pony Jumper reden vandaag hun debuut in de M1 met 2x een ¬†mooie 1ste plaats en winst! Hiermee zijn zij officieel M1