• Onze eigen mini amazones met hun top pony Twister gingen vandaag van start in de M1 en de M2 te Aalsmeer.
 • Nina beet de spits af en reed 2 keurig nette proeven met alweer zoveel verbetering. Jammer van de kleine foutjes, maar wat een mooi resultaat, 2 winstpunten en 2x 1ste plaats!! Nog 1 punt te gaan en ook zij mogen M2 starten.
 • Balou ging vol vertrouwen de M2 in, al een hele overwinning gezien de vorige wedstrijden waar zij boordevol spanning en zenuwen zat. En wat reden ook zij 2 mooie proeven met ruimte voor verbetering. Ook Balou en Twister 2x 1ste plaats en 2 winstpunten rijker in de M2!
 • Lili Schonherr en haar naar stoere D pony Jumper gingen alweer voor hun laatste wp in de L2 en dat is ze gelukt! In korte tijd door het L2 heen met mooie scores. Op naar de M1!
 • Samantha Teunissen en haar sensibele mooie merrie Cleopatra Sollenburg gingen zaterdagavond weer van start in het ZZL te Aalsmeer. Cleo was behoorlijk tegendraads in de 1ste proef, Samantha besloot dan ook af te groeten. Achteraf gezien niet nodig geweest daar de jury haar proef heel positief beoordeeld had.  De 2de proef ging alweer iets beter maar net niet voldoende voor winst. En wat bleek Cleo moest bij aankomst op stal direct plassen. Waarschijnlijk heeft dit behoorlijk in de weg gezeten.
 • Carmen Verburg met haar springgefokte ook sensibele merrie Zebalia zijn enorm op dreef in de Z1. Afgelopen 2 wedstrijden 1ste plaats en dikke winst. Zaterdagavond gingen zij alweer voor hun laatst winstpunt en deze reden zij en een mooie 2de plaats. Op naar het Z2!
 • Sterre van Uden en Jolly Joker’s Rebelse de kleine maar zeer groot bewegende merrie in eigendom van Petra Harman Rietsnyder gingen van start in het ZZL. Alweer zoveel beter dan hun vorige eerste wedstrijd in het ZZL. En dat bleek zij reden winst en zijn hiermee officieel ZZL
 • Britt Laagwater en haar knappe pony Prince, sinds kort in training bij ons, reden 2 nette proeven met winst in de L1.
 • Lonneke Broek Koppe met de springgefokte ruin Umiro in eigendom van Steffenie van Schagen gingen voor hun laatste wp in de B. Aangezien Umiro nogal eens explosief kan zijn is het voor Lonneke altijd weer spannend, maar zaterdag is het gelukt! Laatste wp binnen op naar de L1!
 • Sterre van Keulen met haar stoere pony Trump Card reden hun debuut in de L2. In de eerste proef was Trump handjes vol, in de 2de proef ging het alweer beter. Helaas net geen winst. Op naar de volgende wedstrijd. En Sterre is de trotse eigenaresse van een prachtig mooi springpaard die zij destijds tijdens haar stage zelf zadelmak heeft gemaakt. Wij wensen Sterre veel geluk met haar nieuwe aanwinst.
 • Juliëtte Woudstra en haar knappe ruin v. Jazz, Dai Hermanus reden ook hun debuut in de L2. Na een zeer enerverende periode hebben zij de training weer op kunnen pakken. Dai is een aantal weken geleden met hun bijrijdster, op weg naar de wedstrijd op een andere lokatie, in het water terecht gekomen. Dai is hier mbv de brandweer en hulp van stal wonder boven wonder goed uitgehaald. Ook de bijrijdster is er op de schrik na goed vanaf gekomen. Juliëtte vond het dubbel op zo spannend maar wat kregen zij alweer een stijgende lijn in de training en dat is ook gebleken met de wedstrijd een mooie 1ste en 2de plaats en 2 dikke winstpunten!
 • Annebel Hendrix en haar springgefokte ruin Ino Matscho-Imoo reden ook hun debuut in de L2, überhaupt voor de springamazone Annebel haar L2 debuut. Nooit de dressuur geambieerd maar wat gaan ze goed en wat gaat ze het leuk vinden. Zij reden maar liefst 2 winstpunten en een 2de en 3de plaats!
 • Martina Esveld en haar mooie grote merrie Candice reden eveneens hun debuut in de L2. Candice kan in de proef erg heet worden waardoor het voor Martina meer overleven dan rijden wordt maar nu in de 2de proef kon Martina er al veel beter aan rijden en dat werd ook beoordeeld met een winstpunt waardige proef hiermee zijn ook zij officieel L2!