Ook een groot aantal van onze leerlingen zijn weer volop aan het starten. Met ontzettend veel enthousiasme en succes!

* Carmen Verburg en haar springgefokte merrie Zebalia rijden sinds kort zeer succesvol in het ZZl. Hoe hoger ze komen hoe hoger de punten. Afgelopen zaterdag te Aalsmeer reed zij maar liefst in een proef 2 winstpunten!  Super goed bezig

En dat niet alleen met Zebalia , ook met haar eigen gefokte merrie Joyful Day uit haar merrie Bali is Carmen ook zeer succesvol. In maar liefst 3 wedstrijden zijn zij door de klasse L1 heen!  Met als klap op de vuurpijl gisteren 4 winstpunten en 2x 1ste plaats!

* Pamele Spee- Versluis met haar springgefokte ruin Eravin sinds kort in training bij ons zijn ook sindsdien weer gaan starten en niet onverdienstelijk  zij zijn inmiddels weer 5 winstpunten rijker in de L2.

*Demi Singels onze jongste pupil met haar knappe New Forest pony Brummerhoeve’s Paladin zijn in een razend tempo door de L1 heen. De teller staat inmiddels op +15. Zij blijven nog even in de L1 om zich voor te bereiden op de regio kampioenschappen.

*Yoëlla Overmeer en haar hete kleine springpony Vriendin hebben vorige week de rubriek B paarden gewonnen met winst! Super knap zo tussen de paarden met je pony.

*Sterre van Keulen en ook haar springgefokte merrie Jukalana K hebben de M1  binnen een paar wedstrijden doorlopen . Knallende afsluiter met maar liefst 3 winstpunten en 1ste plaats. Hun M2 debuut met een 1ste plaats en 191 punten gereden. Vandaag voor de 2de keer M2 gestart met in de eerste proef 201 punten en een 1ste plaats en in de tweede proef toch nog 187 punten ondanks dat ze moe werd.

*Lili Schonner sinds een paar maanden vormt zij een combinatie met haar nieuwe paard Kardashian. Kardashian had nog geen wedstrijdervaring daardoor zijn zij in de L1 gaan starten. Binnen 3 wedstrijden zijn zij door de L1 heen gevlogen. Vandaag reden zij wederom 3 winstpunten! Op naar de L2.

*Kirsten van de Giessen en haar stoere springgefokte ruin Clyde hebben vorige maand hun M1 debuut gereden met een score van maar liefst 195 punten!

* Britt Laagwater en haar knappe D pony Prins hebben de Z1 in korte tijd succesvol doorlopen. Sinds kort zijn zij in de Z2 gaan starten. Niet altijd even makkelijk een ook niet de makkelijkste wedstrijden heeft Britt uitgezocht. Nu lekker even thuis doortrainen en straks weer knallen in de ring.

* Lianne van Houten en haar knappe zwarte Friese ster hengst FHS Maverick hebben op hun wedstrijddebuut 3 winstpunten gereden net geen 4.   Maar op hun tweede wedstrijd reden zij deze mega score wel  maar liefst 4 winstpunten. Wij hopen deze combinatie gauw weer in de ring te zien.

* Wat wij ook nog echt een vermelding waard vinden… onze vorige top pony Twist hoeve’s Jork reed vandaag met zijn nieuwe ruitertje/ eigenaar de 10 jarige Roos Bosse hun M1 debuut  met maar liefst  3 winstpunten en een 1ste plaats.