Photo made by Sophia Jooren

Vandaag reden Balou en Indy bij Horse Paradise Stables naar de hoogste score in de Z1!

Ondanks de grote fouten met een 1 op het protocol en -2 reden zij maar liefst 220 en 216,5 punten! Mooi compliment van de jury hoe sympathiek en goed Balou gereden heeft!  En over Indy dat zij een echt Junioren paard is! En dat is precies wat Balou haar doel is. Wij zijn super trots op jou!

Ook heel trots zijn wij op je tweeling zus Nina!

Nina brengt de 3,5 jarige D pony Joly’s Pepsi voor Kim & Jordy Schneider sinds kort uit. Na een paar keer op Pepsi gereden te hebben heeft Nina haar vorige week uitgebracht en winst gereden. Met de complimenten van de jury hoe knap Nina heeft gereden en Pepsi opleidt.

 

Niet alleen trots op onze eigen dochters  maar zeker ook op onze leerlingen en zij die zeer succesvol zijn met de wedstrijden;

*Carmen Verburg met  Zebalia v Casa Grande V zijn in korte tijd door het ZZL heen gevlogen vandaag met bijna 4 winstpunten en 2x hoogste score van het ZZL deze rubriek succesvol afgesloten. Op naar de Subtop hoe geweldig is dit! Super trots op jullie!

Ook met de nakomeling van Zebalia , haar zelf gefokte merrie Joyful Day v Rhodium is Carmen zeer succesvol in het L2, iedere wedstrijd rijden zij gemiddeld 3 tot 4 winstpunten!

*Melanie van Haaften en haar knappe merrie Haya Princess v Charmeur die ondanks haar spanning behoorlijk pittig kan zijn hebben de M2 in korte tijd succesvol doorlopen. Ze mogen al de overstap maken naar het Z1 maar willen wellicht nog in het M2 met de Regiokampioenschappen meedoen.

*Sterre van Keulen en haar springgefokte merrie Jukalana K zijn in een paar wedstrijden succesvol door de M1 en bijna de M2 heen.  Vorige week helaas door programmafout afgegroet maar de 2de proef weer winst gereden! Morgen gaan zij weer van start in het M2 voor de laatste punten voor de overstap naar het Z.

*Britt Laagwater met haar knappe D pony Prins hebben vorige week hun score in het Z2 gereden en zijn hiermee officieel Z2 bevestigd!  Niet alleen in de dressuur is deze combinatie goed bezig , ook met springen gaan zij heel goed!

*Milou Eisenberger en haar stoere knappe 3,5 jarige haflinger Golden’s Buddy sinds kort in training bij ons,  reden vorige week hun wedstrijddebuut met maar liefst 3 winstpunten en 2x 1ste plaats van een grote rubriek!

*Demi Singels en haar knappe C pony Brummerhoeve’s Paladin zijn de afgelopen periode heel wedstrijd gericht aan het trainen geweest en zijn nu lekker even leuke dingen aan het doen samen wat ook heel belangrijk is. Afgelopen week L1 gestart om toch het wedstrijd gevoel te behouden. Net geen winst maar wel 2 fijne proeven kunnen rijden!

*Lili Schonherr en haar knappe merrie Kardashian v Nespresso zijn in 3 maanden tijd ,zolang zijn zij ook een combinatie, van de B naar de L2 gereden en vandaag wederom 2x winst!

*Janine Stolwijk en de knappe zwarte 4 jarige PRE hengst Mr. White Spot in eigendom van Tamara Dekker reden hun wedstrijd debuut in de B met maar liefst 3 winstpunten!

*Carolien van Diemen en de 4 jarige Gelders gefokte merrie Malysha in eigendom van Rosa van der Leeden-Lek reden eveneens hun wedstrijddebuut in de B. Marly was best gespannen wat zich dan ook uitte in een paar goede bokken , toch nog dikke winst gereden in een proef!