geplaatst op: 2013-03-10 2
Enorm trots op mijn leerlingen die zeer gemotiveerd zijn en succesvolle prestaties leveren. Niet alleen in de ring maar ook tijdens de trainingen/lessen.
Super leuk om zo’n enthousiaste leerlingen met fijne pony’s/ paarden les te geven. Met veel plezier begeleid en train ik jullie allen.

Laatste resultaten van enkele leerlingen:

De 12 jarige Sophie en haar 19 jarige Arabisch Volbloed Santos hebben na bijna een jaar geen wedstrijd te hebben gereden de klasse B succesvol afgesloten met maar liefst 4 winstpunten!
Afgelopen zaterdag 09 maart zijn zij gestart in de L1 met maar liefst 3 winstpunten.
Enorm trots op deze groeiende succesvolle combinatie.

Ook Gina onze jeugdamazone met haar lieve NRPS’er Pieter hebben afgelopen wedstrijden winstpunten gereden. Deze amazone heeft vanwege haar school weinig tijd om te kunnen trainen maar laat zien in de ring dat zij en Pieter een fijne combinatie aan het worden zijn.

Roos met haar Andalusier Remolon vormen sinds kort een combinatie. Zijn hebben inmiddels 2 wedstrijden gereden. De 1ste keer hebben zij 1 winstpunt gereden en in de andere proef vanwege de spanning bij Remolon helaas geen winstpunt.
Zaterdag 09 maart reden zij maar liefst 2 winstpunten.

Ineke en de fijn bewegende KWPN ruin Sam I Am hebben hun laatste punt in de L1 gereden en zaterdag 09 maart hun debuut in de L2 gereden. Helaas geen winstpunt maar voor Ineke geen ontevreden gevoel en zeer gemotiveerd om ook de L2 succesvol te doorlopen.