Wind en regen door iedereen getrotseerd voor sommige paarden/pony’s  heel spannend in de ring maar wat heeft iedereen stoer en mooi gereden!

Zaterdag B t/m ZZL

 • Onze Balou Bontekoe en haar zeer sensibele knappe merrie Independence Day v Apache x Cocktail reden hun Z2 Debuut.  Wat een stress toen de vrachtwagen niet startte.. gelukkig kwam Jordy Schneider ons met hun vrachtwagen ophalen zodat Balou nog op tijd kon losrijden. Losrijden ging super goed, Indy voelde fijn en ontspannen aan. Eenmaal in de wedstrijdring kreeg Indy spanning mede door de regen en storm. Hoe mooi en knap loste Balou dit op en reed 2 ijzersterke proeven met de complimenten van de jury.  Jammer van de storingsfoutjes die helaas de punten drukten alsnog 2 dikke winstpunten gereden! Slipjas is besteld op naar de Junioren!

 • Demi Singels en haar knappe maar heel sensibele C pony Brummerhoeve’s Paladin reden op zaterdag in de L1 naar een mooie 1ste plaats en winst. Vandaag hun L2 debuut met bij beiden teveel spanning waardoor er ook programmafouten ontstonden en de punten drukten heel jammer maar de volgende keer weer beter.
 • Milou Eisenberger en haar knappe stoere haflinger Golden’s Buddy reden zaterdag hun L1 debuut en hoe! Maar liefst 3 winstpunten en een 1ste plaats!
 • Presley Krabshuis en haar knappe gave  A pony Harley Quinn  reden zaterdag nog een laatste keer in de B en sluiten deze mooi met 2 winstpunten af.  Omdat Presley te groot is geworden voor Harley zijn zij op zoek naar een 5* huisje.
 • Janine Stolwijk en de knappe PRE hengst Mr. White Spot in eigendom van Tamara Dekker gingen voor hun laatste winstpunt in de B en reden er 4!! met een mooie 1ste en 2de plaats wisselde zij van plek met Carolien
 • Carolien van Diemen en de Gelderse merrie Malysha in eigendom Rosa van der Leeden-Lek reden naar de andere 1ste en 2de plaats met 3 winstpunten!
 • Sterre van Keulen en haar springgefokte merrie Jukalana K trotseerde van de week al de storm om toch nog te kunnen trainen voor hun Z1 debuut. Niet ver van een winstpunt af reden zij twee nette proeven met nog ruimte voor verbetering.
 • Beau Dekker en de gave merrie Eraira v. Jazz  in eigendom van Priscilla Krabshuis reden ook hun Z1 debuut met maar liefst een 1ste plaats en dik winst. Deze knappe merrie staat sinds kort te koop.

Zondag B t/m M2

 • Carmen Verburg reed vandaag met haar zelf gefokte merrie Joyful Day uit haar merrie Zebalia met wie ze ZZZ startgerechtigd is, hun debuut in de M1. Zij reden 2 hele nette proeven die beloond werden met 2x winst een 1x een 2de plaats!
 • Lili Schonherr en haar gave soms wat eigenzinnige merrie Kardashian reden ook vandaag hun M1 debuut. Na de L2 met mega punten doorlopen te hebben vielen de punten vandaag wat tegen. Volgende keer weer beter is en blijft een jurysport.
 • Charlotte van den Brekel en haar mooie zwarte ruin Dynamic na lange tijd niet gestart te hebben reden vandaag ook nog eens hun M1 debuut. En hoe! 2 winstpunten en een 1ste en 2de plaats!
 • Paige Heymans en haar knappe ruin Koenrad Vb reden vandaag hun laatste wedstrijd in de B. Wat een mooie afsluiter 2x 1ste plaats en 2 dikke winstpunten.