Afgelopen zondag reed Nina met haar 4 jarige Nootje hun wedstrijddebuut

Met af en toe een jolige uitspatting van Nootje reed Nina 2 hele nette proeven met maar liefst 3 winstpunten en super mooi jury commentaar hoe vriendelijk Nina reed en hem keurig voorstelde.

Ook is deze jonge combinatie volop aan het trainen met springen onder begeleiding van Eva van Duin

 

 

Kort overzicht & successen van een aantal leerlingen die afgelopen tijd actief op wedstrijd zijn geweest;

* Melanie van Haaften en haar knappe zwarte zeer sensible merrie van Charmeur zijn officieel Z1 met een mooie 1ste plaats en 3 winstpunten

* Sterre van Keulen en haar springgefokte Merrie Jukalana die zij zelf helemaal opgeleid heeft hebben inmiddels 6 winstpunten in de Z1 in korte tijd gereden. Met bijna iedere wedstrijd een 1ste plaats

* Janine Stolwijk en de knappe stoere PRE hengst Mister White Spot in eigendom van Tamara Dekker hebben hun welverdiende punten in de L1 gereden. In een paar wedstrijden zijn zij door de B heen gevlogen en inmiddels staat de teller alweer op 5 punten in de L1.

*Carolien van Diemen en de Gelderse merrie Malysha in eigendom Rosa van der Leeden-Lek gingen afgelopen zaterdag voor het laatste puntje in de B en reden er 4 !! met 2 x een 1ste plaats! Op naar de L1.

*Kirsten van de Giessen en haar stoere springgefokte ruin Clyde hebben de M1 met dikke winst en iedere wedstrijd een 1ste of 2de plaats super goed en in een korte tijd afgesloten.

*Charlotte van den Brekel en haar zwarte knappe ruin Dynamic zijn in een paar wedstrijden door de M1 heen gevlogen. Afgelopen wedstrijd de M1 afgesloten met 2 mooie winstpunten. Op naar de M2.

*Carmen Verburg en haar merrie Joyful Day v Rhodium gefokt uit haar eigen merrie de springgefokte Zebalia met wie zij ZZZ rijdt , zijn kilometers aan het maken in het M1.

*Lianne van Houten en haar knappe Friese hengst Wybren ‘FHS Maverick’¬†traden na bijna een jaar niet meer gestart te hebben de ring weer in en hoe… maar liefst 6 winstpunten en 2x een 1ste plaats.

* Charlotte Schildknegt en haar sensibele ruin Justin ‘Just Kidding Horsea” zijn ook weer na en jaar niet meer gestart te hebben de ring in gegaan, met 4 dikke winstpunten en 2x 2de plaats reden zij hun comeback

*Pamela Spee-Versluis en haar springpaard Ravi hebben hun laatste punt in de L2 gereden en zijn nu M1 startgerechtigd

*Demi Singels en haar knappe C pony Brummerhoeve’s Paladin hebben een mooie start in de L2 gemaakt. Nu ook even de focus op springen en plezier maken met Paladin.

*Sabina Kamenica en de 4 jarige D pony Joly’s Pepsi in eigendom van Kim en Jordy Schneider reden hun debuut tussen de paarden met maar liefst een 2de plaats en 2 winstpunten.

*Riva Noordman en haar stoere D pony Lilo sinds kort in training bij ons hebben afgelopen wedstrijd twee mooie winstpunten gereden.