geplaatst op: 2012-01-16
B paarden selectie Kring NH Zuid januari 2012

Wij zijn enorm trots op al onze leerlingen die deel hebben genomen aan deze wedstrijd.
Ook al was het voor niet al onze leerlingen hun beste wedstrijd, toch hebben zij allen enorm hun best gedaan.

Van de 26 deelnemers proef 3:

*Op de 1ste plaats met maar liefst 211 punten Vienna Spigt met A-lady! Met ruime voorsprong heeft deze nieuwe combinatie een super prestatie neergezet. Dit was de 1ste wedstrijd voor deze combinatie en de 1ste wedstrijd voor deze spring gefokte merrie.
*Op de 12de plaats met 180 punten Cindy Jonkers met Sietse. Een prestatie op zich, vanwege ziekte arriveerde Cindy veel te laat waardoor zij niet konden losrijden en direct de ring in moesten.
*Op de 13de plaats met 177 punten Ineke Mulder met Sam I am. Met losrijden ging het heel erg fijn, helaas verloor deze combinatie dit in de ring door enige spanning.
*Op de 19de plaats met 170 punten Gina Langerak met Bessy. Ondanks dat zij niet voldoende los hebben kunnen rijden toch nog een nette proef gereden.

Proef 4
*Op een gedeelde 6de plaats met 181 punten Cindy Jonkers met Sietse! Proef 4 volgde aansluitend op proef 3 ook hier geen tijd gehad om los te kunnen rijden/ voor te bereiden.
*Op een gedeelde 13de plaats met 178 punten Vienna Spigt met A-lady. Helaas had deze talentvolle combinatie te kampen met het jury huisje waarlangs A-lady niet durfde. Vienna heeft dit in haar proef keurig op weten te lossen door heel kalm en rustig verder te blijven rijden. Helaas heeft dit deze combinatie alsnog punten gekost.
*Op een gedeelde 18de plaats met 177 punten Gina Langerak met Bessy. In deze proef zag je al duidelijk verbetering.
*Op een gedeelde 21ste plaats met 175 punten Ineke Mulder met Sam I am. Ineke kampte hier met hetzelfde probleem, Sam durfde het jury huisje niet te passeren, helaas kosten dit deze combinatie punten die ze anders zeker verdiend zouden hebben.