1. Onze trots onze eigen toppertjes Nina Bontekoe & Balou Bontekoe met hun Gouden C Pony Twist hoeve’s Jork reden hun laatste wedstrijd samen… Balou en Twister reden hun debuut in het Z1 en wat voor een debuut, tussen de D pony’s maar liefst 2x 1ste plaats en winst! Hiermee zijn zij officieel Z en sluiten een geweldig mooie en succesvolle tijd samen af. ¬†Nina was al enkele weken gestopt met dressuurmatig rijden maar na het succes van haar zus Balou gisterenavond begon het toch weer te kriebelen en konden zij nog op het laatste moment deelnemen. Vandaag sloten zij hun mooie en succesvolle tijd samen af, met 2x 1ste plaats en 2 winstpunten in het M2 met maar liefst een 9,5 en meerdere 8’en op het protocol!
  2. Petra Harman Rietsnijder en haar knappe alweer 15 jarige merrie Jolly Joker’s Rebelse gingen afgelopen zaterdag voor hun laatst punt in het ZZL. Twee hele fijne proeven reden zij en Rebel die in de proef nog al eens heet kan worden stond er nu heel fijn en ontspannen aan, helaas werd dit door de jury anders beoordeeld.
  3. Carmen Verburg en haar spring gefokte merrie Zebalia reden afgelopen wedstrijden zeer succesvol in de Z2 met mooie winstpunten en een 2de plaats. Afgelopen zaterdag op 0,5 punt na net geen winst
  4. Sterre van Keulen en haar spring gefokte merrie Jukalana reden zaterdag voor de eerste keer een dressuurproef en besloten meteen L2 te gaan starten en met goed resultaat 2x een 3de plaats met 196 en 187 punten! Met haar stoere pony Tump Card rijdt zij al enige tijd succesvol tussen de paarden. Nog 2 punten en zij mogen alweer M2 starten!
  5. Melanie van Haaften met haar knappe zwarte merrie Haya Princess v Charmeur sinds kort in training bij ons reed vanochtend twee super mooie proeven in de M1. Na lange tijd niet meer gestart te hebben en toch nog wat spanning in de 1ste proef reden zij maar liefst 3 winstpunten en een 1ste en 2de plaats!
  6. Britt Laagwater en haar knappe D pony Prince zijn met de meetmomenten en onlineproeven door de M1 gevlogen. Vandaag gingen ze voor hun laatste punt in de M1 en reden er maar liefst 3 en 2 x 1ste plaats!! Met maar liefst 206 punten reden zij hun hoogste score in de M1 !
  7. Lili Schonherr en haar E spring pony reden vorige week naar een mooie 1ste  plaats en 194 punten in de M2 vandaag reden zij in de eerste proef teveel foutjes maar in de tweede proef reden zij wederom winst!
  8. Kirsten van de Giessen en haar spring gefokte ruin Clyde reden vorige week te Beinsdorp naar een mooie 2de plaats met een score van 194 punten in de L1. Dit na lange tijd niet meer gestart te hebben. Afgelopen weekend zijn Kirsten en Clyde een lang weekend komen trainen bij mij op Horse Paradise Stables. Volgend weekend staat wederom wedstrijd gepland.
  9. Paige Heymans reed vandaag met Zenon, het dressuurpaard van haar zus. In de eerste proef reden zij winst maar in de 2de proef moest Paige jammer genoeg afgroeten. Zenon had teveel spanning. Met Admiraal haar eigen spring pony met wie zij ook is opgenomen in het JSP team heeft Paige afgelopen wedstrijden succesvol gereden in de L1 met dikke winst.
  10. Chantal Beekman en haar PRE ruin Indy reden vandaag hun L2 debuut met winst en zijn hiermee officieel L2!
  11. Demi Singels 9 jaar jong met haar knappe C pony Paladin sinds kort in training bij ons hebben nu 2x gestart in de B. Voor Demi haar allereerste keer en dan al zo succesvol met nu al 4 winstpunten en 2x 2de en 2x 1ste plaats!