• Afgelopen zondag ging Demi Kruyswijk met ‘Henkie’ naar Velsen Zuid. Van de L1 en de L2 werden zij 2x 1ste met maar liefst  204,5 en 207,5 punten!!! En wederom geweldig commentaar van de jury die genoten hadden van de proef! Op naar de Regiokampioenschappen!

 

  • Kirsten van Soest met haar 7 jarige Ewijn van Equador x Royal Dance sinds kort in training bij ons gingen naar Bergen NH om hun laatste punt in het L1 te halen. Zij reden niet 1 maar 3 winstpunten en een mooie 1ste en 3de plaats. Op naar de L2!

 

  • Petra Harman Rietsnijder trotseerde vandaag met haar ‘kleine Totilas’ zoals ze haar in Ermelo ook al noemden, de hitte en ging van start in het Z2. Rebelse liep voor Petra haar gevoel twee fijne ontspannen proeven op een paar foutjes na, helaas dacht de jury hier anders over.  Was even teleurstellend temeer Rebelse zo fijn ging. Op naar de volgende wedstrijden, nog 2 punten te gaan en zij mogen alweer ZZL starten!

 

  • Stephanie van Hekelen en Black Berry gingen eveneens vandaag  in de hitte van start in het Z2. Zij werden 2x 1ste met een geweldige score van 226 punten! ZZL startgerechtigd maar eerst mag Black genieten van een welverdiende vakantie en dan nog de finale van de Kingsley Cup rijden!

 

  • Cindy Jonkers kreeg vandaag een verrassend telefoontje dat zij en haar zwarte Friese parel door mogen naar de Regiokampioenschappen in het M1. Wat een kroon op jullie werk!! Helaas is zij dan op vakantie maar dat ze door mogen is geweldig nieuws. Op naar de M2 en wie weet straks in het M2 naar de kampioenschappen!