* Carmen Verburg en haar spring gefokte merrie Zebalia hebben afgelopen wedstrijd te Ouderkerk a/d Amstel een hele mooie ZZL  Kür gereden met maar liefst 73% en een 3de plaats van de 15 deelnemers.

Met Joyful Day haar eigen gefokte merrie uit Zebalia heeft zij het M1 in een paar wedstrijden zeer succesvol doorlopen en deze trend zetten zij door in het M2.  Afgelopen zaterdag te Waverveen werden zij 2x 1ste met maar liefst 4 winstpunten!! Vandaag te Aalsmeer was Joy wat meer gespannen wat helaas punten kosten maar alsnog 2 mooie winstpunten gereden.

* Sterre van Keulen en haar spring gefokte merrie Jukalana zijn zowel met springwedstrijden als in de dressuurring goed bezig! Zaterdag  tijdens de wedstrijd te Aalsmeer 2x 2de plaats in het Z1 en weer een winstpunt erbij , de teller staat nu op 7.

* Melanie van Haaften en haar sensibele merrie Haya Princess reden afgelopen zaterdag in de Z1 2 proeven met hele mooie stukken maar helaas kreeg Haya spanning in de ring door externe factoren wat hen punten kostte.  Deze zomer hadden zij een wedstrijdpauze ingelast maar zijn wel door blijven trainen. Met de trainingen gaan zij erg fijn, nu weer km’s maken in de ring.

*Marit de Hoop en haar knappe 4 jarige ruin Nomad hebben vorige maand in Abcoude hun wedstrijddebuut gereden met maar liefst 4 winstpunten en 2x 1ste plaats en de hoogste dagscore.

*Ayleen Min die samen met Marit de 4 jarige Nomad rijdt en verzorgt reed vandaag hun wedstrijddebuut te Abcoude met eveneens 2x 1ste plaats en 3 winstpunten , bijna 4! Waanzinnig debuut voor beide amazones en de 4 jarige Nomad.

*Lianne van Houten en haar imposante Friese hengst Wybren ‘FHS Maverick’ t zijn goed op dreef. In 3 wedstrijden door de L1 heen met 3 en 4 winstpunten en 1ste plaats per wedstrijd. Vorige week reden zij  hun L2 debuut en voor het eerst op vreemd terrein met maar liefst 3 winstpunten en een 1ste plaats.

*Janine Stolwijk en Mr White Spot de knappe zwarte PRE hengst in eigendom van Tamara Dekker hebben voor de zomervakantie hun L2 debuut voor het eerst op vreemd terrein gereden met winst! Vandaag reden zij voor de 2de keer L2 en ondanks de tijdsplanning stress reden zij 2 mooie winstpunten met een 8 voor de middenstap.

*Paige Heymans en haar knappe ruin Koenrad VB zijn lekker op weg en mogen alweer L2 maar Paige wilt graag nog wat km’s maken in het L1. Vandaag reden zij wederom 2 dikke winstpunten.

*Lili Schonherr en haar knappe merrie Kardashian zijn na een wedstrijdpauze vandaag weer gaan starten in de M1. In de eerste proef schrok Kardashian waardoor ze de controle even verloor en zij 2x een volte moest draaien hierdoor net geen winst. De 2de proef ging beter en winst! Super leuk weer na zo een lange tijd niet meer gestart te hebben.

*Charlotte van den Brekel en haar zwarte stoere ruin Dynamic zijn lekker aan de weg aan het timmeren in de M2.  Vandaag reden zij net geen 2 winstpunten. Nog maar 3 winstpunten te gaan en zij mogen Z starten.

*Riva Noordman met haar knappe pony Lilo reden zaterdag hun L1 debuut. Super knap gereden van de pas 10 jarige Riva. Lilo is een hele lieve D pony maar met rijden kan zij heel sterk worden. Zij reden net geen winst .

* Pamela Spee- Versluis met haar spring gefokte ruin Eravin zijn km’s aan het maken in de M1 vorige maand reden zij bijna winst. De stijgende lijn zit erin.

*Roxy Donkersloot met haar lieve Friese ruin Evert sinds kort in training bij ons reden vorige maand te Aalsmeer naar winst. De eerste proef moesten zij nog even inkomen en in de de 2 proef reden zij een winstpunt.

*Yoella Overmeer met haar stoere springpony Vriendin start succesvol tussen de paarden.  Afgelopen dressuur wedstrijd te Ouderkerk reden zij maar liefst 2 winstpunten.